Бомба: Гала не иска да повярва, че точно тази жена й заби нож в гърба! (скандални разкрития)

Бомба: Гала не иска да повярва, че точно тази жена й заби нож в гърба! (скандални разкрития)
5 (100%) 2 votes

Гала никога не е предполагала, че може да очаква подобен удар от този човек!

Водещата Гала не е на себе си след като разбра, че от известно време насам се опитват да й забият нож в гърба, при това съвсем целенасочено. Блондинката едва не припаднала като научила и коя е жената, опитваща се да вземе мястото й в „На кафе“ – не друга, а привидно милата и любезна Марта Вачкова.

Източници от кухнята на Нова телевизия разкриха, че откакто я поканили да участва в „Звездни стажанти“, Марта Вачкова не спирала да се домогва до шефовете на Нова телевизия и вече била на път да кани в дома си на гости Силвия Зурлева.

Гала

Гала не може да повярва, че милата Марта Вачкова й е замислила тази гадория

Зад гърба на Гала, щерката на Григор Вачков направила пътека до ръководните кадри на медията като твърдяла, че след толкова години на екран, предаването на Гала вече се е изчерпало, а и тя самата е омръзнала на зрителите.

Така Марта Вачкова се опитвала да пробута своята идея за домакинско и женско предаване, което да се излъчва всеки ден – от сутринта до обедните новини и в което да се засягат всички интересни, вълнуващи и пикантни теми, които домакините си обсъждат на чаша кафе или чай.

„То хубаво има идея за предаване, но да постъпи така с Гала, на която едва задните части не целува като се видят, това вече е повече от подло и нагло. Марта винаги е усмихната, една такава кротка и невинна, а какво се оказа – същинска харпия. Гала обаче няма да си остави коня в реката, тя направо побесня“, разказват запознати.

Водещата на „На кафе“ така се разочаровала от Вачкова, че се зарекла да не й продума и дума, дори ако двете се сблъскат в коридорите на медията. Скандали Гала не искала да вдига, защото са под нивото й, но Марта за нея вече не съществувала.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар