Глория изпълни заканата си: Решението й втрещи феновете!

Глория изпълни заканата си: Решението й втрещи феновете!
5 (100%) 2 votes

Глория изпълни заканата си

Глория е решена да направи голямата крачка, без да се обръща повече назад. Звездата на „Пайнер” категорично къса с димитровградската компания и ще се изявява като самостоятелна певица. Решението й втрещило феновете й!

Последното участие на певицата от Две могили бе на 30-април, когато тя пя в чалготека в Ямбол. След тази дата името й не фигурира повече в каталога на люпилнята на чалга певици. Глория отдавна искаше да напусне „Пайнер”, още преди две години тя подсказа за намерението й. Но тогава трябваше да плаща солидни неустойки, защото договора й не бе изтекъл. Сега обаче няма никаква пречка това да се случи и тя свободно, без да плаща каквото и да е, ще напусне Митко Пайнера, пише HotArena.

Според запознати решението си гласовитката от Русе ще обяви навръх Гергьовден, когато изтича контракта й с фирмата. Поп фолк дивата е решена да се продуцира сама и има средства да го направи. Освен това искала да е близко и заедно с дъщеря си, за да може да подпомогне кариерата й. Още преди да стане студентка Симона, майка и дъщеря имаха няколко изяви по време на коледно-новогодишните празници из различни хотели и частни партита, и пожънаха неимоверен успех.

Уникалният спектакъл бе специален подарък на нейните многобройни фенове.Певицата продължава да твърди, че публиката е нейния коректив, награда и стимул, който я кара да продължава смело напред. Въпреки неудачите в личен план чалга звездата не спира да радва феновете си, а те й отвръщат с чиста и неподправена любов.

Освен това последния й концерт в зала 1 на НДК дала надежда на певицата, че ще се справи и без протекциите на шефа си. Тя била бясна на Митко Пайнера, че не е получила подобаващ приз при раздаването на традиционните награди тази години.

Глория изпълни заканата си

Глория изпълни заканата си

Освен това недоволствала, че той я карал да пее по кръчми и заведения, което изобщо не отговаряло на звездния й статут.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар