Обрат: Митко Андонов изригна срещу Мария, гневът му е страшен! (г-жа Гущерова е в шок + снимки)

Обрат: Митко Андонов изригна срещу Мария, гневът му е страшен! (г-жа Гущерова е в шок + снимки)
5 (100%) 6 votes

Мария си навлече огромния гняв на бившия си мъж Димитър Андонов!

Мария и Димитър Андонов отдавна са разведени и нямат нищо общо един с друг, освен заради малката си дъщеря Марая. Хотелиерът, който е щастлив с голямата си любов в лицето на Никол Андонова, дори не иска да чува Мария, камо ли да се срещат и комуникират.

До днес обаче, когато Митко Андонов напомни за себе си по най-бруталния начин – с див скандал. Бившият благоверен на пайнерката я направил на пет стотинки и за малко да я набие, след като видял на какъв риск излага тя дъщеря му.

Мария

Димитър Андонов бесен на бившата си Мария, която рискува живота на детето му

Мария направила глупостта не само да вози Марая в автомобила си, без задължителното детско столче, но и да заснеме нарушението си, че и да го качи в социалната мрежа. Откъдето го фиксирал и Димитър Андонов, разкриват близки до певицата източници.

„Страшно беше. Мария изобщо не очакваше, че той ще й се обади, по какъвто и да било повод. А, когато не само й звънна, но и още на първата секунда я направи на две стотинки, тя не знаеше как да реагира. Това стана в заведение и сигурно поне десетина души наоколо са чули как мънка и се оправдава“, разказват източниците.

В случая Димитър Андонов е напълно прав, тъй като по закон, децата до 8 годинки трябва да се возят задължително в предпазните детски столчета, а Марая още не е навършила 8 години. Плюс това хлапетата с ръст до 150 сантиметра отлично се побират във въпросните съоръжения – дъщерята на Мария няма този ръст, защото е доста дребничка дори и за годините си.

Мария не само нарушава закона, но и се хвали в интернет

Мария не само нарушава закона, но и се хвали в интернет

Със сигурност Марчето не е пропуснало да се оплаче на Християн Гущеров от „лошия“ си бивш, който обаче я заплашил, че ако още веднъж рискува живота и здравето на щерка му, ще вземе крути мерки по въпроса.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Обрат: Митко Андонов изригна срещу Мария, гневът му е страшен! (г-жа Гущерова е в шок + снимки)”

 1. ppp

  май 05. 2016

  личи си колко щастлива беше с него

 2. Trewq

  май 05. 2016

  Айде Холан, тъпи сноби. Вие все в столчета сте се возили.

 3. нини

  май 05. 2016

  С какво се доказва, че снимката е направена в движещ се автомобила . Ако детето е седнало само да позира….Айде стига вече…

Добавете коментар