Бомба: Преслава с разтърсващо разкритие през сълзи! (истината втрещи всички – подробности)

Бомба: Преслава с разтърсващо разкритие през сълзи! (истината втрещи всички – подробности)
4.4 (88%) 5 votes

Преслава не може да повярва, че получи подобно нещо от този мъж!

Преслава явно няма да запомни шоуто „Като две капки вода“ само с провалите, ударите под кръста и обидите. За късмет, в участието й в предаването има и нещо прекрасно, и то е срещата й с актьора Калин Врачански.

Колкото и да се говореше за връзката между Преслава и Станимир Гъмов, то истината е, че двамата бяха, са и ще бъдат само много добри приятели. А мъжът, който плени изцяло сърцето и ума на певицата, е именно Калин Врачански, разкриха близки до чаровницата от Пайнер.

Преслава

Преслава трогната до сълзи от това, че Калин Врачански наистина мисли за нея и спаси здравето й

Преслава и Калин Врачански нарочно крият и отричат аферата си пред всички, защото се страхували, че ако бъдат разкрити, то медиите и непрестанните слухове за тях ще унищожат щастието им още в зародиш.

Калин обаче непрестанно доказвал чувствата си към Преслава като дори успял да спаси здравето, а и живота й. Напоследък всички забелязаха, че Преслава вече не е така болезнено слаба като преди и е поналяла малко килца. Е, виновникът за това е Врачански, който постоянно й четял „лекции“ да се пази и да мисли за себе си.

„Калин я накара да започне да яде нормално, преди време тя беше на прага на анорексията. Сега обаче така се е отдала на тази връзка и й е толкова хубаво и спокойно с него, че вече не се тревожи дали някой косъм от косата й не е на мястото си, дали е с изкуствени или естествени мигли и прочие. Това е истинската любов“, коментират източниците.

Близки до Преслава обаче се боят от нрава на Калин Врачански и от неговото прословуто непостоянство с жените, което може да се отрази и на Преси.

„Този мъж определено е чаровник, но това му е и лошото – иска да раздава този чар на колкото може повече жени. Дано и Пресито да не изреве като останалите след края на шоуто!“, стискат палци запознати.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Бомба: Преслава с разтърсващо разкритие през сълзи! (истината втрещи всички – подробности)”

  1. Кристина

    май 06. 2016

    Неможем и ние феновете да разберем какво става. Истината каква е. Един път калин врачански тормозил преслава. Изпищяла от него. Сега тя била пленена от него. Какво става. Вие маи че страдате от раздвоение на личността.

  2. Mar

    юни 01. 2016

    И всичко е шокиращо и втрещяващо в този сайт :)))) а снимката на Преслава, е от интервюто й пред Азис. Когато я попита за бившият й приятел.

Добавете коментар