Жени Калканджиева възкръсна! Тежък удар от Жорко я върна към реалността

Жени Калканджиева възкръсна! Тежък удар от Жорко я върна към реалността
5 (100%) 2 votes

Великденско чудо сполетя и Жени Калканджиева, която в последно време е неузнаваема!

Мис България Жени Калканджиева бе загърбила себе и външния си вид след раздялата си със съпруга си Тачо, но сега отново е открила смисъла на живота си и се е решила на тотална трансформация. В основата на промяната към по-добро стои изкореняването на един отколешен и много вреден навик, разбра kliuki.bg. 

Жени Калканджиева се промени заради Жорко

Жени Калканджиева се промени заради Жорко

Съвсем до скоро красавицата бе загубила чара си, изглеждаше подпухнала и вечно уморена. Измъченият й външен вид се дължеше не само на проблемите в личния живот, но и на слабостта към високоалкохолните питиета, която споделяше с Тачо. Останал без него, Жени Калканджиева взе трудното решение да започне живота си на чисто без дори капка алкохол.

И ефектът не закъсня! По миналите скоро празници тя не е вкусила дори чаша червено вино и е категорично, че се чувства много по-добре без отровата, която бавно, но сигурно я съсипваше. Сега тя се е взела в ръце и живее здравословно, а в ежедневието си все по-често намира време и за спорт.

Близките на Жени Калканджиева са очаровани от волята й за промяна, която в един момент е станала наложителна, защото навикът й да се налива е започнал да оказва влияние и върху сина й Жорко. След като дълго време употребявала различни алкохолни напитки пред него, един ден той я попитал дали не може да си пийне от нейната чаша.

Тази реплика дошла като удар с мокър парцал за майката, която осъзнала какъв лош пример дава на детето си. По-скоро заради Жорко, но и заради самата себе си, тя си дала дума повече да не близва. Малкият бил видимо притеснен да гледа родителката си все в нетрезво състояние и не еднократно я е молил да не пие. Сега Жени Калканджиева гледа да прекарва повече време със сина си и да изкупи греха си, а промяната й е видима за всички.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Жени Калканджиева възкръсна! Тежък удар от Жорко я върна към реалността”

  1. fgvdgdf

    май 06. 2016

    „… тя не е вкусила дори чаша червено вино “ – естествено, всички знаят, че пие само бяло 🙂 Ха наздраве!

Добавете коментар