Непобедимият дует на Зуека и Рачков отново смаза конкуренцията и осигури крупен приход на продуцента Маги Халваджиян на гърба на конкуренцията.

Този телевизионен сезон състезанието между телевизиите и техните продукции бе по-оспорвано от всякога, но победителят е ясен, а в основата на успеха отново за Зуека и Рачков. Комедийният тандем излезе от ролята на Господари на ефира повече от успешно и направи "Като две капки вода" най-гледаното шоу. Така със шеги и закачки двамата запалиха медийна война, която ще тлее дълго, научи kliuki.bg. [caption id="attachment_362136" align="aligncenter" width="300"]Зуека и Рачков са топ тандема на телевизията Зуека и Рачков са топ тандема на телевизията[/caption]

Зуека и Рачков са уредили Маги, с който не спират да се шегуват, с милион и половина лева, които ще прибере от Нова за шоуто за таланти. Така освен най-гледано, то става и най-печелившо. Този сезон разби всички рекорди и заслужени двамата водещи също ще вземат лъвски парчета от продуцентския пай. Освен това Халваджиян отсега се е подсигурил с договор за следващ сезон напролет.

Благодарение най-вече на неоспоримия талант и перфектната стиковка между Зуека и Рачков, те направиха основния си конкурент Слави Трифонов сам да си говори. Шоуменът не стига че този сезон се нави да прави "България търси талант" само за 900 бона, ами и с този рейтинг надали ще си осигури и тези приходи догодина, пише retro.bg. Любо Нейков също ще остане доволен от така създалата се среда на телевизионния пазар. Той, заедно с Евтим Милошев, са продуценти на "Столичани в повече", "Комиците" и "Откраднат живот". Медицинският сериал стана голям хит и ще пусне кранчето на пачките към сметката на Нейков, който се е уредил с още един сезон на "Столичаните". Хегемонията му в БТВ обаче е нарушена от готварското предаване "Мастър Шеф", което е топ продукцията на телевизията. Тя сама го финансира и печалбата няма да се дели с външни продуценти. Топ продукциите на този сезон събират обща печалба от близо 4 милиона лева, но Зуека и Рачков остават несменяеми от торна на господари на ефира.