Тя презира мига, в който срещна Маги Халваджиян!

0

Маги Халваджиян си е спечелил почитатели, но и доста неприятели през всичките години от своята продуцентска кариера!

Преслава Кръстева още помни какво ѝ стори Маги Халваджиян
Преслава Кръстева още помни какво ѝ стори Маги Халваджиян

Преслава Кръстева, която се яви в последния сезон на X Factor, за да пробие сериозно на музикалната сцена, все още помни думите на Маги Халваджиян и начина, по който арменецът се отнесе с нея тогава, узна Kliuki.bg.

Той я допусна до втория кръг на шоуто – този със столовете, но я елиминира в последния възможен миг, за да направи място за Александрина Макенджиева. Онова, което Преси обаче още не може да преглътне, е, че Магърдич ѝ каза в лицето, че не умее да вълнува публиката и разчита само на техника.

„Чаках да стана професионалистка, за да се явя в музикален формат, а сега се оказва, че съм прекалено такава.“ – през сълзи каза Преслава Кръстева на сбогуване с шоуто преди година.

Според слуховете, 26-годишната певица съжалявала много, че изобщо се е записала за участие в X Factor и особено за това, че ѝ се е паднал за ментор Маги Халваджиян, защото той ѝ бил убил цялото самочувствие и ѝ е било нужно време да се съвземе след това.

„Не познавах лично Маги преди това и се надявам повече да не го срещна в живота си.“ – вайкала се чаровната певица.

Преслава Кръстева е дъщеря на най-известния ни музикален педагог – Аделина Колева. Според някои слухове, Магърдич нарочно елиминирал Преси, за да не го обвинят, че пробутва децата на известни хора. Тя по принцип изпълнява доста алтернативен стил и именно това бе посочено от журито като причина, че не е за X Factor, където се търси комерсиалното.

В момента Преслава съчетава две професии. Тя работи в аптека, тъй като е завършила Фармация, но изкарва пари и от музикални проекти и участия. Последният ѝ такъв е с хитовата група от „България търси талант“ „Нова музика“, с която Преси записа ново парче с видеоклип наскоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.