Дотам я докара Слави: Нели Петкова взе тежко решение!

Дотам я докара Слави: Нели Петкова взе тежко решение!
4 (80%) 5 votes

Нели Петкова се е заела изцяло с работа и игнорира всичко в личен план!

Нели Петкова приключи с мъжете

Нели Петкова приключи с мъжете

Красивата 32-годишна певица най-после вече е наясно със себе си и с това коя иска да бъде. След като Слави Трифонов и още един куп мъже се възползваха от добротата ѝ и завъртяха само флирт с нея, Нели Петкова е решила, че е крайно време да стане по-твърда и да тропне по масата. Тя се отказала завинаги от мъжете и от това да има семейство, научи Kliuki.bg.

В края на годината певицата ще удари 33 г. и вече нямала сили да се бори да срещне истинското щастие. Тя била тотално разочарована от мъжете. Първоначално смятала, че вината е у българина, когото намирала за прекалено първичен и властен. Затова Нели Петкова потърси любовни ласки в САЩ, но преди месеци се завърна и от тази страна с разбито сърце и сама.

Отдавна се знае, че голямата драма на Нели е свързана с бившия ѝ работодател Слави Трифонов. Говори се, че поради несподелена любов към него тя е напуснала шоуто. Слуховете многократно са свързвали двамата в любовна афера и се предполага, че е имало такава, но твърде кратка и прекратена по настояване на Дългия.

Разочарованието от шоумена белязало целия любовен живот на Нели Петкова. Тя сравнявала всеки следващ мъж до нея със Слави и вечно оставала с напразни надежди, че любимият ѝ ще покрие очакванията ѝ. Има вероятност точно това да се е случило и с американеца, на когото надали му е било приятно постоянно да бъде сравняван с бившия на гаджето си.

От началото на годината Нели Петкова отново се подвизава в България и работи упорито по нови проекти. Тя още поддържа връзка със Слави, но само приятелска. Решението да се откаже от истинското щастие и да няма семейство обаче е причинено именно от болката по Дългия.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар