Некадърност или злоба – това е въпросът?

Некадърност или злоба – това е въпросът?
4.7 (93.33%) 3 votes

Жалко за някои от талантливите дами в предаването „Звездни стажанти“ в ефира на Нова ТВ, където известни хора се съревновават с цел благотворителност и показват възможностите си да се изразят като креативни, амбициозни и находчиви личности. Разбира се, извън сферите на техните професионални възможности и това, с което си вадят хляба. А и задачите са понякога доста интересни и даващи големи възможности всеки да разгърне потенциала си, ако го има!

Дамите от Звездни стажанти по Нова се представят от зле по-зле, дали това ще се промени

Дамите в играта „Звездни стажанти“ по Нова се представят от зле по-зле, дали това ще се промени

Необяснимо е лошото представяне на дамите в последните 3-4 седмици от предаването. Те не просто постоянно губят, а все по-безнадеждно затъват в объркване какво всъщност се иска в тази тв игра. Дори задачата за детската книжка ги изкара извън нерви и освен кавги и неподплатена амбиция, те показаха твърде малко качества, а шансовете им да спечелят бяха наистина немалки. Лошото най-вече е, че след това, освен загубили, те показват и лошия си нрав, обвинявайки се една друга за грешки и причини, довели ги до неуспеха в тази задача.

Популярни лица като актрисата Мартина Вачкова и певицата Рут Колева не успяват и за миг да се представят като сдържани и ерудирани, а желанието им да бъдат такива е голямо. Караниците и лошият тон са винаги водещи в този отбор, дори за зрителите е неприятно да гледат, тези дами наистина губят много от имиджа си, трябва да се видят за малко отстрани!

Предстои да видим развитието на другите състезателни задачи, но фенове на дамския отбор вече почти  и не останаха. Дано към края на предаването момичетата на г-н Шарлопов си вземат поука и сменят линията на поведението си. Иначе ще бъдат запомнени с недобри сцени, коментира и изданието ни за всякакви новини и светски истории Kliuki.bg. Ще гледаме и коментираме с интерес и новите епизоди по Нова телевизия!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар