Неочаквано: Елена Паришева вкамени Попето!

Неочаквано: Елена Паришева вкамени Попето!
5 (100%) 2 votes

Елена Паришева, която все още се възстановява от раждането, вече мисли за бъдещето си!

Елена Паришева спира с жертвите за Ивелин Попов, след като той спре да играе

Елена Паришева спира с жертвите за Ивелин Попов, след като той спре да играе

Въпреки че роди съвсем скоро второто си детенце, красивата бивша фолк дива мисли какво ще прави след няколко години. Тя взела тежко за мъжа си решение, но била категорична. Елена Паришева нямала никакво намерение да продължава с децата, понеже огромното ѝ желание било да се завърне към музиката и по-специално към попфолка, научи Kliuki.bg.

Ивелин Попов вече на 30 г. и му остава малко време на футболния терен. Ели осъзнавала това и чакала мъжът ѝ да се пенсионира, за да се завърне цялото семейство в България. Тя по никакъв начин не искала да продължава с компромисите и въпреки желанието на Попето да бъде треньор в чужбина, блондинката щяла да опита да го застави да се върнат у нас.

„Аз направих достатъчно жертви за тази връзка. Отказах се от обещаваща кариера в „Пайнер“, за да бъдем заедно. Сега той трябва да помисли как да ми се реваншира. Искам да се върна в компанията след няколко години.“ – разправяла пред близки Елена Паришева.

Ивелин Попов обаче не само не бил на същото мнение като жена си, но и си представял живота след време по друг начин. Той не искал изобщо да чува за пребиваване в България. Желанието му било да вземе лиценз за треньор и да се развива като такъв в чужда страна.

Освен това Попето искал да има и трето дете, а защо не и четвърто. Той бил патриархално настроен и смятал, че жената трябва да ражда и да се грижи усърдно за семейството, а не да прави кариера.

Припомняме, че Елена Паришева роди две деца на Ивелин Попов, но това не накара футболистът да ѝ поиска ръката. Двамата все още живеят без брак, твърдейки че се обичат безумно и нямат нужда от подписи.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар