Рок звезда предизвика страшен скандал в САЩ!

Рок звезда предизвика страшен скандал в САЩ!
5 (100%) 2 votes

Една популярна рок звезда предизвика голям скандал в САЩ. Ози Озбърн направи конфликти отново, макар да е на възраст и с доста по-прилично поведение в сравнение с най-бунтарските си години и времето на проблемите с алкохола и наркотиците.

Наскоро рок легендата Ози Озбърн предизвика смут в обществото и обяви, че той не само не би подкрепил Тръмп за президент на Съединените щати, но го намира доста опасен и страшен дори, както цитират и от изданието за новини – „Актуално“. Ози определя Доналд Тръмп като страшен, приличащ на Адолф Хитлер политик, който не е за подценяване.

Една легендарна група за всички рок фенове, с множество последователи и музикални наследници

Една легендарна група за всички рок фенове, с множество последователи и музикални наследници

Англичанин по произход, но днес живеещ и работещ основно на територията на САЩ, Ози Озбърн е от популярната рок банда Black Sabbath, поставила основите на цели нови стилове в рок музиката като например хеви метъл или хард рок направленията. Хитовете създадени от легендарната рок банда са десетки, оказали значима следа върху поколения музиканти и техните милиони фенове.

И днес Ози Озбърн е легенда и символ за много рок фенове по света, тук в България също почитателите на групата от рок динозаври Sabbath са мнозина. Днес Ози има свои самостоятелни музикални проекти с по-млади групи.

Ози Озбърн предизвика скандал сред политици и общественици в САЩ

Ози Озбърн предизвика скандал сред политици и общественици в САЩ

Ози Озбърн има скандално поведение през годините. Днес той определя претендента в лицето Хилъри Клинтън като победител, изумен е от напредъка на личност като Доналд Тръмп. Все пак познава и хората, които ще гласуват за него – тези, които предпочитат по-стриктните санкции към емигрантите и по-сериозната защита на националните интереси.

Ози Озбърн не вярва на политиците и все пак вижда в лицето на Доналд Тръмп сериозна заплаха за бъдещето не само на САЩ, но на сигурността в света като цяло, добавя и изданието ни за най-различни светски новини, клюки и събития Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Рок звезда предизвика страшен скандал в САЩ!”

  1. Poline

    май 09. 2016

    Ако размени местата на Тръмп и Клинтън в дадените описания ще е абсолютно прав.

Добавете коментар