Любов и музика – Риана и Дрейк!

Любов и музика – Риана и Дрейк!
5 (100%) 1 vote

Любов и музика – това са Риана и Дрейк, една талантлива и влюбена двойка!

Риана и дрейк страхотен екип на сцената, а дали са и нещо повече от колеги

Риана и Дрейк страхотен екип на сцената, а дали са и нещо повече от колеги

Музикантите Риана и Дрейк отдавна работят заедно и имат много общи проекти, както и близки музикални вкусове. Почитателите на тази идея са истинско множество, защото хармонията между Дрейк и хубавата Риана е явна, след последния им музикален хит.

От скоро обаче се заговори за тях като за двойка и в живота. Освен екип на сцената, те може да се окажат и нещо повече. Двамата са много близки, често излизат, а след последния им концерт списание „Пийпъл“ коментира, че са видени да излизат заедно по нощните заведения и цялата нощ те танцували един с друг. Очевидци споделили, че и двамата се държали като млади влюбени и се забавлявали явно. Истината е че Риана и колегата й се знаят от много време, но едва от скоро те са по-близки.

Както се пише и в онлайн медията за новини „Лайфстайл“, двойката не бърза да коментира и демонстрира своите по-лични отношения, защото искали всичко около тях да се случва от само себе си, без много напрежение и хорското внимание. И все пак те вече събудиха интереса на многобройните си фенове, както и на редица медии и светски хроникьори.

Самата певица преди време коментира, че няма връзка към момента и е сама, но наскоро Дрейк пък каза, че с нея са повече от близки и това ги радва много, но не бързат. Засега оставят емоциите основно в общата си музика, но пък се радват истински на всеки момент заедно.

Очевидна е химията помежду им и многото им общи интереси, а все пак бъдещето ще покаже дали тези двама симпатични артисти Риана и Дрейк ще имат по-специални отношения и в личен план или е само слухове, добавя и светското ни издание Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар