Шоков удар: Разкриха голямата лъжа на Ирина Тенчева, Иван Христов в ступор! (още подробности)

Шоков удар: Разкриха голямата лъжа на Ирина Тенчева, Иван Христов в ступор! (още подробности)
4.1 (82.5%) 8 votes

Ирина Тенчева бе уличена в лъжа, а половинката й Иван Христов не знае как да действа!

Благоверната на Иван Христов – Ирина Тенчева беше обвинена в лъжа, при това грандиозна. Скандалът обещава да е запомнящ се, а половинката й Иван Христов все още не знаел как да реагира, разкриха източници, близки до обкръжението на семейството.

Оказа се, че учителите от школото, където учеше синът на Ирина Тенчева – Спас, са скочили срещу обвиненията й и разказите за детската агресия в училището, на която малкият Спас неколкократно ставал жертва. Според Ирина, именно това била причината синът й да бъде отписан от заведението и към момента да се учи при частни учители.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева била излъгала относно спирането на сина си от училище

Думите й за насилието в школото и незаинтересоваността на преподавателите обаче бяха посрещнати от дружен и силен отпор. Обвинените учители и ръководството на училището на практика обвиниха Ирина Тенчева в лъжа и заявиха, че детето й винаги е било обгрижвано и се е ползвало с особено отношение от страна на всички, пише вестник „България днес“.

Нещо повече – отрече се не само, че Спас е бил малтретиран и не е бил защитен от класната си и останалите преподаватели, но и бе натъртено, че образованието на едно дете не започва и не свършва само с училището – в него основна роля имат и родителите, и тяхното отношение към целия този процес.

„Класният на детето е изключително съвестен и морален човек, който прави всичко за децата. Но в образованието на децата трябва да взимат роля и родителите им. Не можеш да си го купиш като продукт на килограм“, беснеят обвинените учители и на практика уличиха в лъжа Ирина Тенчева.

Самият Иван Христов никак не бил доволен, че семейството му се е замесило в поредния скандал и се чудел на кого да вярва и какво да стори, за да оправи нещата.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар