Обрат: Сълзите на Гала смаяха всички, тайната й лъсна! (неочаквани разкрития)

Обрат: Сълзите на Гала смаяха всички, тайната й лъсна! (неочаквани разкрития)
5 (100%) 2 votes

Гала удиви всички и дори любимия си мъж Стефан Николов с тази истина!

Водещата Гала изуми всички, дори най-близкия си човек в лицето на Стефан Николов с това разкритие. От години блондинката влиза в домовете на милиони българи, но никой не предполагаше, че зад привидно силната и сериозна визия, се крие страшно ранима и чувствителна душа.

Оказа се, че Гала нарочно се е стремила да пази в тайна тази черта от характера си, за да не могат хората да злоупотребяват с добротата й. Близки до нея обаче разкриха най-болезнените спомени на Гала, които са свързани с детството и ученическите й години.

Гала

Гала изплакала реки от сълзи за родителите си, не може да се отдели от семейството си

Тогава тя проляла реки от сълзи за родителите си, от които буквално не можела да се откъсне. Тя живеела като залепена за полата на майка си и ръката на баща си, и плачела като съдрана всеки път, когато й се налагало да се отдели от тях.

Най-тежко Гала понасяла някогашните училищни лагери и екскурзии. Първоначално си умирала техните да се съгласят и да я изпратят заедно със съучениците й сред природата, но още на първия ден започвала бясно да звъни у дома, за да дойдат мама и тате и да я приберат вкъщи.

„Винаги си е била такава – силно свързана с дома и близките си хора. След гибелта на татко си, Гала рухна и единственото, което я върна към живота, беше дъщеря й Мари Будева и майка й. Сега и Стефан й дава щастие и сили, а самата тя предпочита да си седи у дома с дни и седмици, пред това да излиза по заведения и да се забавлява навън“, разказват нейни стари познати от детството.

Самият Стефан Николов доскоро не предполагал, че любимата му жена крие толкова нежна и деликатна душа, а историята й от детските години много го трогнала.

Днес щерка й Мари е наследила тази чувствителност на майка си, а познатите им са възхитени от зрелите разсъждения и ценностната система на бъдещата абитуриентка.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар