Кошмар за Иван Манчев: Виж какво му причини съпругата Марина! (още подробности)

Кошмар за Иван Манчев: Виж какво му причини съпругата Марина! (още подробности)
4.8 (96%) 5 votes

Иван Манчев не може да повярва на ушите си, Марина мина всички граници!

Иван Манчев или шеф Манчев, както го наричат всички, не може да повярва на това, което му сервира съпругата му Марина. Дамата, която се води съсобственик и управител на ресторантите на известния кулинар, мина всички граници и успя да втрещи, както мъжа си, така и служителите им.

От няколко месеца насам ревнивата по принцип Марина буквално изтрещяла, а мнителността й по отношение верността на съпруга й, добила нечовешки размери. И затова тя, без дори да уведоми Иман Манчев, уволнила всички сервитьорки от ресторантите – до една.

Иван Манчев

Иван Манчев се видя в чудо с ултра ревнивата си съпруга Марина

„Марина реши, че в заведенията им ще работят само и единствено мъже, и точка. За един ден тя показа на всички момичета червен картон и им посочи вратата. Иван остана без думи, но нямаше какво да направи, защото отлично познава свирепия нрав на любимата си и пословичната й ревност. Ако се беше застъпил за сервитьорките, щеше да си почерни живота у дома“, разкриват близки до семейството на Иван Манчев.

Решението на Марина било провокирано от млада и красива сервитьорка, с която шеф Манчев бил в доста близки отношения. Не е ясно дали помежду им са прехвърчали любовни искри, но той просто се привързал към момичето, което му било голяма слабост.

„Щом Марина разбра, а и като ги гледаше как добре и усмихнато си общуват, полудя хептен. Горката сервитьорка беше първата, която излетя от ресторанта като ракета, а след нея хвъркнаха главите и на останалите. Де що носи пола, вече няма място при тях“, разказват потресените източници.

Марина обаче решила да отстоява мнението си и оправдала постъпката си с факта, че на Запад повечето сервитьори на елитни ресторанти били мъже. Единствен Иван Манчев и близките им знаят реалната причина за действията на ревнивката, която ден след ден вадила душата на благоверния си с подозрения и скандали.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар