Сензация: Виж Ивана по бански! (ще останете потресени от истината – СНИМКИ)

Сензация: Виж Ивана по бански! (ще останете потресени от истината – СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Ивана се пусна по бански и събра очите на феновете си!

Певицата Ивана май в последно време е по-известна с това дали и как е отслабнала, отколкото какво и къде пее. Вечният въпрос слаба или дебела е певицата към момента, днес отново избухна с пълна сила, след като в профила й в социалната мрежа цъфна фотос по бански.

„Няма ли да идва вече лятото?!“, пита Иванка, цопнала се в басейн по бански костюм. Ако вярвате обаче, че поне веднъж ще имате късмета да зърнете натуралната фигура на изпълнителката, то уви, ще останете разочаровани.

Ивана

Отслабнала или дебела, това е вечният въпрос за Ивана от години насам

Защото и този път снимката показва единствено главата на певицата, ръцете и раменете й. Дори талията не се вижда, камо ли загадка за крака или задница. Този факт за пореден път накара потребителите и феновете да се чудят дали изобщо има нещо вярно във всички реклами за отслабването на Ивана, или тя отново си е бела и дебела, а само фотошопът е задобрял.

„Ивана постоянно ходи зад Петя Раева, за да рекламира прескъпия й продукт за отслабване, който не върши никаква работа. А едно прахче от него струва 60 лева. Ден през ден се пише как, видиш ли, Ивана от свиня станала фиданка с тези чудесии и диетите на Раева, но от снимките й ясно се вижда, че не само е рязана с фотошоп, но буквално е обезобразена. В стремежа си да я изкарат слаба, администраторите на страницата са й отрязали и половината челюст, и това е видно на няколко места“, коментират очевидци.

От снимката по бански очевидно и нарочно не личи нищо

От снимката по бански очевидно и нарочно не личи нищо

На снимките в текста ясно ще видите за какво говорят почитателите на Ивана – от орязаното й лице до така наречената фотосесия по бански.

Лицето на Ивана е като на извънземно от яката резачка на некадърен фотошоп

Лицето на Ивана е като на извънземно от яката резачка на некадърен фотошоп

Очевидно е, че в наши дни не можем да се доверим на нищо друго, освен на собствените си очи и то само и единствено при директен и жив контакт, шушукат запознати с революционния напредък на разкрасителните технологии, сиреч фотошоп.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар