България в шок: Взривяващо разкритие за Слави Трифонов ще ви остави без дъх! (още подробности)

България в шок: Взривяващо разкритие за Слави Трифонов ще ви остави без дъх! (още подробности)
4.6 (92.5%) 8 votes

Слави Трифонов и разкритието за него парализираха народа!

Сензационна новина или супер скандално разкритие – както и да я определим, новината за Слави Трифонов вцепени милиони българи, месеци преди предстоящите президентски избори.

Оказа се, че шоуменът ще се кандидатира за държавен глава, в комбина с устата Татяна Дончева, която ще бъде негов вицепрезидент. Това съобщиха двама независими източници пред вестник „Уикенд“.

Слави Трифонов

Слави Трифонов се кандидатира за президент, а Татяна Дончева за негово вице?! Има ли нещо вярно в това разкритие, ще видим повече от скоро

Кандидатурата на Слави Трифонов и Татяна Дончева вече е подкрепена от скандалния Цветан Василев, който към днешна дата бил превел 5 милиона лева за кампанията, а се очакват и допълнителни средства.

Кандидатурата на Дългия ще бъде издигната от родната студентска общност в Лондон през лятото, където Слави и компания скоро ще изнесат грандиозен концерт пред повече от 12500 души. Поради огромния интерес към концерта им, те промениха залата, в която първоначално трябваше да се проведе събитието – зала Трокси и сега ще свирят в зала „Уимбълдън“.

„Слави Трифонов ще получи подкрепата на българските студенти в Англия, а стратегията му е да съобщи новината в шоуто си и да заяви, че не е искал да се кандидатира, но няма как да пренебрегне доверието на толкова много млади хора, които вярват и разчитат на него. Двамата с Дончева са се разбрали, че Цветан Василев не бива да е намесван в кампанията им, както и Гриша Ганчев, който пък седи зад Татяна Дончева“, разкриват запознати.

Дали това ще се окаже истина, или е поредният опит да бъде очернено името на Слави Трифонов, това предстои да узнаем съвсем скоро.

А ако евентуално шоуменът реши да се цани за президент, няма ли феновете му, които са стотици хиляди, да разкажат играта на политическата класа у нас, като го изберат за своя нов държавен глава?!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “България в шок: Взривяващо разкритие за Слави Трифонов ще ви остави без дъх! (още подробности)”

  1. Az

    май 10. 2016

    Много сте я закъсали.Пишете каквото ви хрумне. Кое птиче ви снесе информацията???

  2. ЕРИ

    май 10. 2016

    СЛАВЧО НЕ Е ЛОШО МОМЧЕ, НО ПРЕЗИДЕНТ-НЕ. ПОЗНАВАМЕ СЕ ОТ ДЕЦА. БЕЗОБРАЗНО АМБИЦИОЗНО ЧОВЕЧЕ, БЕЗ ОСОБЕНО ПОКРИТИЕ

Добавете коментар