Петър Бакърджиев и Гергана Гунчева изживяват криза, вижте как връщат любовта!

Петър Бакърджиев и Гергана Гунчева изживяват криза, вижте как връщат любовта!
5 (100%) 3 votes

Петър Бакърджиев и Гергана Гунчева страдат от носталгия по миналите години, в които са били лудо влюбени.

Любовта на Петър Бакърджиев и Гергана Гунчева пламва по време на изпълнение на професионалните им ангажименти на спортно събитие. И двамата се подвизават като спортни журналисти, нищо че зад гърба си красавицата има титла за „Мис България“. От две години двамата са родители на малкия Самуил и явно трудно успяват да балансират между професия и семеен живот. Тримата бяха уловени в интересни ситуации на вчерашния бенефис на Владо Николов, научи kliuki.bg.

Петър Бакърджиев и Гергана Гунчева имат трудности

Петър Бакърджиев и Гергана Гунчева имат трудности

Петър Бакърджиев и Гергана Гунчева пристигнаха в зала „Арена Армеец“ поотделно. Кадърът на БТВ дойде под ръка с малкия Самуил и след като и майка му се появи, той й връчи детето, въпреки че тя се подвизаваше в ролята на журналист, а не на зрители на мача на звездите. Вместо да седи на отреденото място за представители на медии, на красавицата й се наложи да търчи из залата, за да следва по петите наследника си.

Петър изчезна сякаш вдън земя и остави любимата си сама да се оправя с бурния малчуган, който бе решил, че иска да изследва всяко кътче от огромната зала. Гунчева видимо се подразни от невъзможността да изпълни журналистическия си дълг, но нямаше избор. Вероятно между двойката е последвала караница, защото видимо двамата няма ясно разграничено поделяне на задълженията, пише blitz.bg.

Oт друга старана, в случката има и сантиментален момент. Спортните журналисти са се запознали именно нa подобно спортно събитие и вероятната причина тримата да се съберат в залата е желанието им да си спомнят щастливите мигове в началото на връзката си, когато са били двама, а не трима. Петър Бакърджиев и Гергана Гунчева е възможно да изживяват криза в отношенията си, породена от множеството ангажименти и грижите за Самуил и подобни жестове биха подействали живително на любовта им, но при друго стечение на обстоятелствата.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Петър Бакърджиев и Гергана Гунчева изживяват криза, вижте как връщат любовта!”

  1. Ев

    май 10. 2016

    И къде е кризата, че бащата връчил детето на майката. Ами майките са за това ,да си гледат децата. Едва ли чакат някой , като вас да им дава насока как да си оправят взаимоотношенията. Нямате личен живот и си врете носовете в чуждия.

Добавете коментар