Слави Трифонов е в ступор, Годжи влиза в болница за зависимости!

Слави Трифонов е в ступор, Годжи влиза в болница за зависимости!
4.3 (85%) 4 votes

Слави Трифонов получи тежки обвинения от един то най-приближените си хора – Георги Милчев-Годжи.

Отношенията между Слави Трифонов и басиста на „Ку-Ку Бенд“ винаги са изглеждали приятелски, но се оказва, че в сърцевината си те са гнили. Причината е тежка зависимост на Годжи и обвинения, които отправя той към своя работодател, научи kliuki.bg. 

Слави Трифонов е притеснен за Годжи

Слави Трифонов е притеснен за Годжи

Георги Милчев призна в едно от малкото си интервю, че има сериозен проблем с алкохола. Той датира от много години, но чак наскоро Годжи осъзнал, че е преминал границите на благоразумието и вече е станал зависим от високоградусовите напитки. Като отрезвителен шамар подействали думите на лекарите, че здравето му се влошава все повече и дори е на път да изгуби зъбите си заради непрестанното пиене.

За този свой проблем басистът обвинява не кого да е, а Слави Трифонов. С него вървят по един път от близо 20 години, но нивото, на което са сега, буквално им е взело здравето. Годжи е започнал да пие в началото на „Шоуто на Слави“. За да оправдаят златния за времето си контракт с първата частна телевизия, всички от екипа на Дългия са били подложени на непрестанен стрес и репетиции до припадък.

За да се отърси от напрежението, Георги Милчев започнал да посяга към алкохола. Неусетно двете чашки вечер се превърнали в бутилка а сега той признава, че не може да влезе в работна фаза, ако не е обърнал поне сто грама. Това изкарвало извън нерви Слави, който не понасял Годжи да му мирише на бъчва и сто пъти му правел забележка.

Басистът обаче не може сам да сложи край на зависимостта си към чашката и явно се нужда от специализирана помощ, за да спаси здравето, психиката и работата си. Хората от екипа са наясно със състоянието му и коментират, че Годжи се опитва да се прави на много силен, но всъщност не е такъв и намира утеха само в чашката. Слави Трифонов е на път да постави ултиматум на дясната си ръка – или да спре да пие, или може да се раздели с мястото си в бенда.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар