Взрив: Д-р Ангел Енчев хвърли бомбата с шокиращо разкритие! (истината ще ви смае)

Взрив: Д-р Ангел Енчев хвърли бомбата с шокиращо разкритие! (истината ще ви смае)
4.2 (83.33%) 6 votes

Д-р Ангел Енчев изригна с разтърсващо разкритие, отказа да си мълчи!

Страшен скандал избухна между д-р Ангел Енчев и плеймейтката Ася Капчикова, която в неделя обвини пластичния хирург в лъжа и стиснотия.

Гаджето на Криско заяви, че още не е дарила наградата си от спечеления конкурс Мис Плеймейт на болна от рак на гърдата жена, защото д-р Енчев се направил на разсеян и не искал да се бръкне в джоба, за да подари от своя страна импланти на пациентката.

д-р Ангел Енчев

Д-р Ангел Енчев е бесен от лъжите на Ася Капчикова и я дава на съд

Припомняме, че Ася Капчикова спечели ваучер на стойност 10 000 лева, който обяви, че отстъпва на болна жена за поставяне на силиконов бюст. „Д-р Енчев обаче ми каза, че това били само парите за труда му, а той нямало как да се бръкне, за да плати от собствения си джоб 4000 лева за самите импланти“, оплака се Ася Капчикова пред Кристина Патрашкова.

Оказа се обаче, че плеймейтката си е направила хубав пиар на чужд гръб и то на гърба на пластичния хирург. Д-р Ангел Енчев скочи вчера и категорично заяви, че вече е говорил с адвокатите си и дава под съд Ася Капчикова, чиито думи са пълна лъжа – от първата до последната.

„Знае ли това момиче как се прави операция на жена, която е претърпяла мастектомия, че си прави реклама не само на моя гръб, но и на гърба на нещастните и болни хора?! Първо, тя отлично знае, че ваучерът, който е получила, не може да се преотстъпва – това е правило от години. Той е на определена стойност, който касае само труда на хирурга, а не самите импланти. И не може да се превежда в кеш, който да дариш някому“, обяснява д-р Ангел Енчев.

Специалистът поясни, че е съвсем различно да се уголеми даден бюст чрез импланти, само за красота и самочувствие, а доста по-различно и сложно е да се оперира жена с местектомия, тъй като това вече е трудна и триетапна операция.

„Тази жена, Ася, с чужда пита помен прави. И отгоре на всичко руши имиджа ми, който съм градил с години. Това нещо аз няма да го търпя и затова вече съм я дал на адвокатите си. Съдът ще се произнесе срещу клеветите по името ми“, изригна д-р Ангел Енчев.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

6 коментара по “Взрив: Д-р Ангел Енчев хвърли бомбата с шокиращо разкритие! (истината ще ви смае)”

 1. Мнението ми

  май 10. 2016

  Ася е трябвало да подпише стабилен договор с хирурга, но след като се е стигнало до такива взаимни обвинения, е по-добре да не се занимава с него. Ако д-р Енчев твърди, че не може да се преотстъпва ваучера, защо тогава изобщо е разговарял с Ася и е приел нейното дарение. И въпреки, че е по-скъпа операцията, чак такава цена 14000…

 2. Боби

  май 10. 2016

  Абе този педал, защо се прави на интересен? не се наяде и той на гърба на заблудени и суетни егоцентрички търсещи изява, чрез силиконовите си топки. Алчен педал!

 3. Боби

  май 10. 2016

  Хайде стига алчност бе, самозабравил се педал Енчев!

 4. РОСИ

  май 10. 2016

  ТОЯ МАЗНИК ДА ОПРАВИ ДЖУКИТЕ НА ЖЕНА СИ…….ЧОВКА

 5. Коко

  май 10. 2016

  Уффффф колко е грозна тази нгова жена – мяза на травестит

 6. Вени

  май 10. 2016

  Ужас……не ходете при него……Вижте жена му на какво е заприличала:))

Добавете коментар