Кошмар за Мария: Светът й се срина за ден! (г-жа Гущерова е на ръба – още подробности)

Кошмар за Мария: Светът й се срина за ден! (г-жа Гущерова е на ръба – още подробности)
5 (100%) 3 votes

Мария получи много тежък удар, какъвто не бе очаквала и в най-лошите си кошмари!

Светът на Мария се срина само за ден, след като певицата получи наистина жесток удар. За нейно лично щастие, той не дойде от съпруга й Християн Гущеров, нито от фамилията му, а от дългогодишния й работодател Митко Пайнера.

Миньончето на фолка е съсипано след звучния шамар, който получи от шефа на димитровградската компания. Оказа се, че инженер Митко Димитров е намалил хонорара на Мария драстично, или по-точно казано наполовина.

Мария

Мария не може да повярва, че трудът й не е бил оценен, съсипана е от това, което научи

Доскоро певицата прибираше по около 6000 лева на час за участие в нощните клубове на страната, а вече ще трябва да се задоволява с половината от тази сума. Която, разбира се, няма да прибира сама, а по-големият процент отново ще отива в джоба на Пайнера, разкриха отлично започнати източници.

Новината така потресла госпожа Гущерова, че тя избухнала в неудържим плач, а после направо побесняла. „Нормално е да изпадне в такова състояние, защото тя се скъсва от работа. Постоянно прави нови парчета, заснема видеоклипове и изобщо не се скъпи за цената им. Без значение, че мъжът й спонсорира клиповете, Мария работи на пълни обороти. Това за нея е адски удар, защото много по-некадърни певици се скъсват от участия и то за луди пари“, коментират близки до сладураната от Стара Загора.

Разбира се, Мария няма да остане без средства, поне докато е омъжена за милионера Християн Гущеров. Това обаче не я задоволявало, нито я успокоявало. Тя искала да има свои лични средства настрани, които да й бъдат едва ли не застраховка, че няма да потъне в мизерия, ако недай си Боже, някой ден бракът й се разпадне.

Макар че засега поне нейният Мечо продължава да я гледа влюбено в очите и да изпълнява всеки неин каприз или прищявка.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Кошмар за Мария: Светът й се срина за ден! (г-жа Гущерова е на ръба – още подробности)”

  1. hm

    май 10. 2016

    Голямата драма! Чак пък света й да се срине. ОТ години не е правила хит, как работи на пълни обороти да се чуди човек. И като е толкова сигурна в качествата си на певица, да напусне Пайнер и да се самопредлага и договаря със заведенията!

Добавете коментар