Направи го: Николета за първи път изригна с цялата истина за брака и развода с Валери! (виж тук)

Направи го: Николета за първи път изригна с цялата истина за брака и развода с Валери! (виж тук)
4.5 (90%) 10 votes

Николета Лозанова проговори публично за първи път пред Кристина Патрашкова!

Валери Божинов е в ступор от това, което се случи преди дни, а цяла България ще има възможността да види с очите си в неделя. А именно – Николета Лозанова за първи път се реши да излезе и да разкрие цялата истина за брака и развода си с футболиста, без лъжи и недомлъвки.

Тази неделя в „Папараци“ плеймейтката ще се появи подплатена не само с думите си, но и с молбата за развод, която лично тя подала в съда преди месец. Оказва се, че не Валери Божинов, а самата Николета е решила да сложи край на фарса и веднъж завинаги да приключи отношенията си с играча на „Партизан“.

Николета

Николета Лозанова слага край на лъжите и клюките за развода й

Припомняме, че преди седмици Валери Божинов заяви в интервюто си от Белград, че отдавна вече е разведен с Николета Лозанова и че инициативата за това била негова. Няма как това да не е пълна лъжа, при положение, че в документите ясно личи, че молбата е подадена от Лозанова преди месец и разводът явно още не е финализиран окончателно.

„Николета много изтърпя от Валери и то предимно в името на дъщеря им Никол. Но идва един момент, в който всяка жена и майка осъзнава, че просто не си струва. И, че детето ще бъде далеч по-щастливо, ако родителите му живеят разделени един от друг. Представете си само какъв срам е да живееш с мъж, който ден през ден тича по „малки котета“. Какво възпитание и какъв пример за децата е това?!“, възмущават се близки до Николета Лозанова.

Очевидно е, че краят на този фарс, наречен брак между Николета и Валери, ще се отрази повече от благотворно върху водещата на „Папараци“, която най-сетне ще може да свали огромен товар от плещите си и както се пее в една песен на Слави Трифонов и Ку-ку бенд – „да изхвърли боклука“.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар