Месец преди раждането: Деян Донков срази Радина Кърджилова с тези думи! (тя не издържа)

Месец преди раждането: Деян Донков срази Радина Кърджилова с тези думи! (тя не издържа)
3.7 (73.33%) 3 votes

Радина Кърджилова чу от устата на Деян Донков това, което никога не беше очаквала!

Месец или месец и половина само остава до раждането на детето на Деян Донков и Радина Кърджилова. Бременната актриса вече с трепет очаква най-голямото събитие в живота си, а Деян Донков брои дните – нищо, че за него това ще е втори наследник.

Припомняме, че той вече има син от колежката си Анастасия Ингилизова, с която имаше връзка преди години. Въпреки че към момента съзнанието и на Радина Кърджилова, и на Деян Донков е заето единствено с бебето, актьорът успя да срази бременната си любима за пореден път.

Радина Кърджилова

Радина Кърджилова едва не припадна след тези думи на Деян Донков

Мъжкарят, по когото въздишат маса жени, накара Радина Кърджилова почти да колабира от шок след думите, които чу. Този път обаче те бяха най-мечтаните от нея. А именно – любимият й мъж й предложи брак.

„Обичам те и те искам до себе си завинаги. Ще станеш ли моя жена, ще се омъжиш ли за мен?!“, с тези думи актьорът паднал на колене пред бременната красавица, която в началото изобщо не успяла да реагира. Само очите й се ококорили така, че за малко да изхвръкнат от орбитите си.

За този, безспорно най-прекрасен момент в живота на Радина Кърджилова, сподели и родният й баща – художникът Христо Кърджилов. Той е повече от доволен, че бъдещият му зет най-после се е променил и се е кротнал. А от чепатия му и див характер не е останала и следа.

Всички помним, че Радина и Деян винаги са били на приливи и отливи, като любовта и целувките им често пъти бяха заменяни от скандали, обиди и дори физически удари.

Откакто актрисата забременя обаче, Донков се превърнал в нов човек – угаждал й за всичко и дори сега бил категоричен, че лично ще присъства по време на раждането на бебето.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Месец преди раждането: Деян Донков срази Радина Кърджилова с тези думи! (тя не издържа)”

  1. Лила

    май 11. 2016

    Да да, и като се оженят какво? Прескочил плет, налапал ги пет. Той не може да се промени, биячите и алкохолиците не се променят, защото имат дълбоки проблеми в характера си. Тя ще го храни, а той ще пие, ще я бие и ще и изневерява. Класика. Ако тя е патка, дано другите жени в подобно положение не почнат да си правят илюзии.

Добавете коментар