Ад: Калин Сърменов прави ужасни неща на съпругата си! (Още подробности)

Ад: Калин Сърменов прави ужасни неща на съпругата си! (Още подробности)
4.8 (96%) 5 votes

Калин Сърменов е с деспотичен нрав

Калин Сърменов прави ужасни неща на съпругата си. Доста по-младата от него Боряна Пашева безропотно изпълнява всички негови заповеди. Рекламната специалистка и актьорът били засечени от папараци да пазаруват през празничните дни в елитен столичен мол. Калин Сърменов се разпореждал господарски с жена си, която мъкнела огромни торби , а той като султански наследник крачел на няколко метра пред нея.

Вместо да й помогне, тя трябвало да слуша властните му съвети и безконечните забележки. Но благоверната му нито веднъж не му отговорила нещо противно и дори не се опитала да му повиши тон, удивени са клиенти на големите магазини. За обкръжението на актьора обаче това не е новина. Калин Сърменов се държи с домашните си като с роби, твърдят те.

Милото, изиграл ролята на мафиот в култовия български филм, се запознал с втората си съпруга, когато тя била ученичка на 17 години, а той на 35. Заради брюнетката с гръм и трясък се развел с първата си жена, от която има дъщеря Дария, пише Всеки ден.

Малко след това побързал да узакони връзката си с Боряна, за да я подчини напълно. Тя не само че се държала като примерна ханъма, без фередже, но и търпяла непрекъснатите му забежки в чужди легла. Последната любовта афера, в която се забърка звездата от „Седем часа разлика” беше с доста по-младата му колежка Лидия Инджова.

„Калин се отнася с близките си хора, все едно фелдфебел, а те войници. Защото има доста пари от частния си бизнес, а те са на негова издръжка, си позволява да деребейства над тях. Характерът му е властен и никой от колегите не го обича заради него.

Калин Сърменов деребейства над жена си

Калин Сърменов деребейства над жена си

Единствено кротката Боряна го търпи още”, шушукат неговите колеги. Съпругата му дори учила дъщеря им Димана безропотно да се подчинява на разпорежданията на мъжа до нея, дори той да залита по чуждо, възмущават се и нейните приятелки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар