Преслава мина границата, отврати всички! (С тази срамна постъпка)

Преслава мина границата, отврати всички! (С тази срамна постъпка)
3 (60%) 6 votes

Преслава извърши нещо непростимо

Преслава премина всякакви граници, извърши нещо ужасяващо. Топ звездата на „Пайнер” тихомълком е отървала убиец от затвора. Вместо да излежава присъдата си за това, което е направил, гласовитката от Добрич измъкна от пандиза своя шофьор Иван Сарафски.

Момъкът затри преди две години, на пешеходната пътека в Пловдив, 84-годишния Петко Петков. Възрастният човек пресичал и в този момент отгоре му се стоварил с бясна скорост колата, управлявана от шофьора на Преслава.

Преди това Иван оставил Преси на участие в Благоевград и побързал да се върне в Пловдив. Там, в дискотеката, го чакала неговата съпруга и приятели, за да ги откара в къщи.
В този ранен час момъка не предполагал, че ще има движение и затова бясно шофирал към нощния клуб. Но в този момент, за лош късмет, въпросния старец пресичал на пешеходната пътека, защото бързал да хване влака. Той щял да пътува до вилата си в асеновградско село.След чудовищния удар пострадалия мъж бил откаран в болница, но по-късно починал от раните си.

Уплашеният шофьор на Преси веднага предприел хитър ход, за да отърве решетките. Той помолил своя авер да каже пред ченгетата, че той бил зад кормилото и извършил белята. Иван Сарафски му обещал само няколко месеца да лежи на топло, а глобата щял да поеме той, като му давал и тлъста пачка.Първоначално приятеля му са навил, но после се уплашил, като разбрал, че стареца е мъртъв.

Но казаното преди това от Иван Сарафски се сбъднало. Защото той наистина много скоро след инцидента, завършил със смърт, е изкаран от затвора.

Преслава извади убиец от затвора

Преслава извади убиец от затвора

Според запознати за това се погрижила неговата работодателка Преслава, която не пожалила нито средства, нито връзки, за да измъкне убиеца от пандиза, корят я от обкръжението й.

Това е певицата с убиеца, шофьора й Иван Сарафски

Това е певицата с убиеца, шофьора й Иван Сарафски

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар