Добромир Гущеров не иска да повярва: Това, което направи Мария със синчето му, го вцепени!

Добромир Гущеров не иска да повярва: Това, което направи Мария със синчето му, го вцепени!
4.2 (84%) 5 votes

Мария е превърнала Християн Гущеров в човек, който и родният му баща не може да познае!

Милионерът Добромир Гущеров, или татенцето, както го нарича прелюбезната му снаха Мария, не може да повярва на очите си. Това, в което се е превърнал синът му Християн Гущеров покрай брака си с певицата, определено сащиса родителя му.

Още повече в последните дни, когато разбра каква колосална сума е пръснал Мечо за поредната прищявка на Мария – дуетното й парче с гръцката звезда Стан. Парите не са хвърлени толкова за видеото, което безспорно също не е от евтините, колкото за каприза на Марчето да пее с такъв доказан изпълнител.

Мария

Мария превърна своя Мечо в мъж под чехъл, който изпълнява всичките й глезотии. Татко му е бесен от този факт

„Знаете ли колко струва и с колко олекна джобът на Християн, за да поканят и навият Стан да дойде да снима с Мария?! Колосални пари хвърли. Но поне да се беше получило като хората, ами то – пред гласовития грък, наша Мара скимти като премазано куче. Този дует просто изкара наяве некадърността й, нищо повече. За жалост, на мъжа й му струваше много“, разкриват източници от обкръжението на Мария.

Свекър й обаче не се впечатлил толкова от самия дует, колкото от факта, че певицата е превърнала синчето му в послушно паленце, което подтичква след нея и изпълнява всичките й нареждания. Като по команда. А това определено не се нравело на мъжкар като Добромир Гущеров.

„Явно Християн не вярва достатъчно в себе си и в личните си достойнства, затова се опитва да държи жена си мирна и вярна с финансовите си възможности и я лигави постоянно. Но това не е решение за никой брак. Ами ако парите му свършат, какво ще стане тогава?!“, коментират запознати.

Макар че отговорът на този риторичен въпрос е повече от ясен и виден за всеки с поне две гънки в мозъка.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар