Яна на Петко Димитров изстина: Това, което видя с очите си, я отврати! (подробности + снимки)

Яна на Петко Димитров изстина: Това, което видя с очите си, я отврати! (подробности + снимки)
5 (100%) 3 votes

Съпругата на Петко Димитров е отвратена и потресена от това, което видя!

Яна Димитрова, съпругата на бизнесмена Петко Димитров, стана свидетел на гледка, която я шокира и дори нещо повече – отврати я. Възмущението й било толкова голямо, че дори опитите на половинката й да я успокои, се оказали безуспешни.

Не, Яна не се е натъкнала на благоверния си Петко Димитров на калъп с чужда булка, въпреки че видя точно това – калъп, но между Десислава и Благой Найденов. При това в собствената им дискотека, пред очите на всички клиенти и служители, разкриват източници.

Петко Димитров

Яна на Петко Димитров бясна от срамното поведение на Десислава в заведението им, тръгнала си повече от потресена

Десислава и новият й, който е на годините на сина й Майки, отишли на ретро купон в дискотеката на Петко и Яна. Не е ясно колко точно са изпили, но в един момент Десислава така се разгонила, че награбила младото си лъвче директно на сепарето.

„Това нещо беше просто нечувано и невиждано. Та те буквално си се оправяха насред заведението. По-грозна гледка в живота си не сме виждали, а и по-жалка. Особено за Десислава, която изглеждаше като отчаяна женица, хванала последния влак към планетата на удоволствията“, коментират присъстващи на мястото.

Въпреки че е известна като освободена и доста разкрепостена жена, съпругата на Петко Димитров потърпяла малко, но скоро след това изригнала възмутена до краен предел.

Певицата се държала като невидяла мъж и ласки застаряваща мераклийка

Певицата се държала с младото лъвче Благой Найденов като невидяла мъж и ласки застаряваща мераклийка

„Няма да гледам този цирк повече. Как не я е срам да прави това пред всички?! Толкова е жалко, че не ми се говори. Оправяй се с тях, а аз се махам, защото ми е противно“, подшушнала Яна на Петко Димитров, който се опитал да го играе всеразбиращ и прощаващ, но самият той бил потресен от поведението на певицата Десислава.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар