Гала не е на себе си, Албена Вулева ѝ причини голяма мъка!

Гала не е на себе си, Албена Вулева ѝ причини голяма мъка!
4.5 (90%) 4 votes

Гала получи коварен удар от Албена Вулева, при това по най-неочаквания начин!

Гала получи коварен удар от Албена Вулева

Гала получи коварен удар от Албена Вулева

Конфликтът между рапъра 100 кила и журналистката Албена Вулева принесе в жертва тв водещата Гала. Звездата от „Звездни стажанти“, която снощи отпадна от предаването, докара „На кафе“ до глоба. В яростта си към Явор Албена изтъкна име на негова песен с нецензурно заглавие и текст. Това със сигурност ще донесе парична глоба за сутрешното предаване по Нова ТВ, научи Kliuki.bg.

Продуцентският екип на „На кафе“ бил бесен най-вече на водещата Гала, която не трябвало да допуска подобно нещо в ефир. Блондинката опитала да се защити с живото излъчване, но веднага я контрирали, че е допуснала Албена Вулева цели два пъти да се изкаже нецензурно.

„След първия път трябваше да си подготвена и да не допускаш повторение, все пак не си от вчера в телевизията.“ – упреквали Гала началниците.

Самата тв водеща пък била бясна на Албена Вулева, тъй като считала, че журналистката е използвала случая, за да я срази и целенасочено е направила глобата на предаването. Двете не се разбират още отпреди 2 години, когато на Албена не ѝ се понравиха коментарите на колежката ѝ по време на „ВИП Брадър“.

„Мрази ме и затова нарочно каза това в ефир. Не трябваше да я каним, но нямахме избор просто, такива са правилата.“ – вайкала се Гала.

Песента на 100 кила действително е с доста просташко заглавие, касаещо определена женска част от тялото, която да бъде по масите. Албена Вулева използва това парче като пример за посредствеността на рапъра, за която тя неведнъж спомена. Телевизионерката не може да понася рома и го заяви открито не само в „Звездни стажанти“, но и в „На кафе“.

„Каква креативност от Явор, моля ви се… Той се бута съвсем ясно от продукцията, вижда се добре.“ – изригна Албена Вулева в типичния си директен стил.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар