Война: Джулия Робъртс разкри истината за Дженифър Анистън, предаде я!

Война: Джулия Робъртс разкри истината за Дженифър Анистън, предаде я!
5 (100%) 4 votes

Дженифър Анистън получи удар под кръста от своята партньорка в последния филм!

Джулия Робъртс предаде Дженифър Анистън

Джулия Робъртс предаде Дженифър Анистън

Джулия Робъртс се оказа доста тежък съперник и затова винаги трябва да се стремиш да бъдеш в нейния отбор. Това разбра много добре Дженифър Анистън, която вече търпи на гърба си гнева на сестрата на Ерик Робъртс. Червенокосата актриса срина своята колежка само дни след премиерата на общия им филм „Денят на майката“, научи екипът на Kliuki.bg.

Въпреки че от години са близки приятелки, Джулия изведнъж се обърна срещу Дженифър. Причината е в безотговорността на звездата от „Приятели“. Твърди се, че Анистън била толкова заета с други ангажименти, че пренебрегвала филма, което вбесявало Робъртс. Първата редовно закъснявала за снимки и дори не се обаждала. Освен това, понякога се появявала видимо уморена и проваляла доста от сцените, което забавяло цялата работа.  Това изкарвало от равновесие колежката ѝ, която била перфекционистка.

„Аз никога не се хващам с някой филм, без вниманието ми да е насочено изцяло към него. Ако имам други ангажименти, просто ги отлагам. Искам филмът да е изпипан и да знам, че съм дала най-доброто от себе си. За жалост, в „Денят на майката“ имаше колеги точно на обратния полюс.“ – споделя Джулия Робъртс, цитирана от американската преса.

Счита се, че тя е имала предвид точно Дженифър Анистън, с която е приятелка от над 20 години, но чак когато се наложи да работи с нея, нещата се промениха. В Холивуд обаче се говори, че Хубавата жена завидяла на своята колежка, че станала по-търсена и харесвана от нея. Затова се опитвала да я „приземи“.

Джулия и Дженифър са приятелки от гостуването на Робъртс в „Приятели“ през 1995 г. Тогава тя вече е много голяма звезда, а Анистън тъкмо прохожда. В момента двете са с поизравнена популярност в света и може би затова сестрата на Ерик е бясна.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар