Юлиан Константинов крие голяма болка!

Юлиан Константинов крие голяма болка!
5 (100%) 1 vote

Юлиан Константинов от години носи своя кръст, въпреки че го отрича!

Юлиан Константинов носи своята болка

Юлиан Константинов носи своята болка

Популярният оперен певец носи един комплекс цял живот. Той е свързан с брат му Пламен, който успя да стане голяма волейболна звезда. Всъщност това е била мечтата на Юлиан Константинов, който пръв е започнал да тренира волейбол, а по-малкият му брат се запалил покрай батко си. Впоследствие обаче нещата коренно се променят и пътищата на двамата тръгват в различни посоки.

Днес Юлиан е известен с таланта си в операта, но болката от несбъдната мечта все още присъства у него. Познатите му разкриват, че певецът постоянно се сравнявал с Пламен и искал да бъде повече от него. Сякаш страдал от малоценност, понеже брат му е по-голяма звезда от него, дочу Kliuki.bg.

„Юли искаше да стане голям волейболист, но мечтата му на практика бе осъществена от брат му. Това сякаш завинаги му остана като болка в душата.“ – споделят близките на певеца.

Стремежът да се доказва в живота идвал именно от съревнованието с Пламен Константинов. Затова във всички тв предавания, в които се е състезавал досега, Юлиан е един от онези с най-голяма амбиция за победа. Желанието му и той да спечели нещо, а не само брат му да триумфира, се оказва решаващо за неговата същност.

Другата причина Юлиан Константинов да се насочи към телевизията е свързана с финансовите трудности, които имал от известно време. Заради тях той прие участие във „ВИП Брадър“ преди 4 години, а сега го наблюдаваме в „Звездни стажанти“. Лошото за него обаче е, че зрителите така и не го обикнаха. В интернет се забелязват твърде жестоки коментари по негов адрес.

И все пак може да се твърди, че Юлиан е надвил Пламен в личностен план, поне до момента. Той е щастливо женен и има деца, докато брат му прехвърли 40-те, но още се лута в любовта.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар