Бомба: Тайната на Росен Петров отврати всички, съсипан е! (скандални подробности)

Бомба: Тайната на Росен Петров отврати всички, съсипан е! (скандални подробности)
4.6 (92.5%) 8 votes

Росен Петров навремето се ползваше с респект и уважение, но впоследствие сам си изяде главата!

Бившият водещ и дясна ръка на Слави Трифонов – Росен Петров е напълно съсипан, след като скандалната му тайна излезе наяве и отврати болшинството от българите, а и личните му познати.

Всъщност май само Росен Петров си е мислил, че това нещо може дълго да се пази в тайна от обществото, затова и днес, когато измамата му беше разкрита, той застинал вцепенен. Става дума за поредната интрига и скандалното назначаване на приятелката му Карина като сътрудник в Народното събрание.

Росен Петров

Истината за Росен Петров шокира и разгневи дори старите му познати, той съвсем удари дъното

Да, Росен Петров набута брюнетката на сладка държавна службица, подплатена с доволна част от парите на данъкоплатците. В това може би нямаше да има нищо кой знае колко абсурдно, ако Карина имаше нужните за тази длъжност качества.

Припомняме обаче с какво се е занимавала девойката през живота си и това са танци на пилон в родния й Шумен, а след това келнерка в бистро на столичната улица „Витошка“.

Е, сами преценете какъв ценз има тя в наличност и доколко чекненето по пилоните и разнасянето на шкембе чорба съответства на длъжността сътрудник в Народното събрание.

Разкритието за подмолните и нагаждачески врътки на Росен Петров отврати дори старите му познати, които са категорични, че бившият водещ и сценарист тотално се е самозабравил и вече рине под дъното.

От пилона и бистрото до Народното събрание - евала!

От пилона и бистрото до Народното събрание – евала!

„Дано поне успее да я задържи тази Карина, за да създаде семейство. Но като ги гледаме, като нищо ще си прибере паричките онази и ще го зареже да рони крокодилски сълзи. Че кой може да си го представи като сериозен и добър съпруг?! Нали трябва да си мъжкар за тая работа“, коментират и потребители по форумите.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар