Нова трагедия сполетя Джино в болницата, близките му се молят денонощно!

Нова трагедия сполетя Джино в болницата, близките му се молят денонощно!
4.5 (90%) 6 votes

След като едва оцеля и бе буквално сглобен от американските лекари, Джино Бианкалана е поставен пред нова трудност.

Вчера изтекоха снимки на брадъра Джино от болницата, на които се вижда, че състоянието му е нормализирано, но положението с единия му крайник никак не е обнадеждаващо и все още не е напълно ясно какви могат да бъдат трайните последствия от зверската катастрофа, научи kliuki.bg.

Джино трябва да впрегне всичките си сили, които не са много

Джино трябва да впрегне всичките си сили, които не са много

Бианкалана вече от няколко седмици е на легло, а близките му са адски притеснени не само дали ще може да ходи нормално отново, а и дали целият му организъм ще се пребори с тежката травма. Той е станал кожа и кости и едва достига критичните 50 килограма. Силите му са изпити до краен предел, което е разбираемо, имайки се предвид, че буквално се върна от смъртта, но въпросът е дали ще бъдат достатъчни, за да се върне към пълноценния си живот.

Лекарите от болницата в Чикаго се опитват да обнадеждят семейството му, давайки прогнози за скорошно възстановяване. Джино също усеща лека промяна към по-добро, но определено критичните моменти не са зад гърба му. Той е прикован в една и съща поза денонощно от метална конструкция, придържаща крака му. Ако иска да проходи отново обаче, трябва да впрегне всички сили, пише vsekiden.com.

Освен на дълга рехабилитация, Джино ще бъде подложен и на продължително захранване. С него трябва да възстанови загубените 7-8 килограма, които за неговото телосложение могат да бъдат и решаващи за здравето му. Все пак Бианкалана обещава, че ще се бори докрай, просто защото няма друг избор.

Този път и самият той е категоричен, че е бил много по-близо до смъртта, отколкото след побоя преди години. Затова сега Джино ще трябва да се изправи лице в лице и с кошмарните спомени, а и с негативизма у нас, от който избяга зад океана, но го настигна и там под формата на проклятие, смятат близките му.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар