Андреа скочи на Албена Вулева: Бясна е от огромната гавра!

Андреа скочи на Албена Вулева: Бясна е от огромната гавра!
5 (100%) 2 votes

Андреа е извън кожата си от удара, който получи от Албена Вулева!

Андреа е бясна на Албена Вулева, певицата се заканва за журналистката

Андреа е бясна на Албена Вулева, певицата се заканва на журналистката

Преди дни журналистката, известна с острия си език, Албена Вулева си направи жестока подигравка с Андреа, което очевидно е вбесило много певицата. Половинката на Кобрата откровено скочила като ужилена, след като узнала за гаврата. Тя се заканвала на брадърката, че ще ѝ отмъсти, защото това било възпрос на чест, узна Kliuki.bg.

За тези, които не са забелязали във Facebook, нека поясним, че Албена изложи на показ публикация, уронваща престижа на фолк дивата. На нея се вижда как при търсене на Андреа в Google излиза като резултат друга дума, свързана с женската гръдна обиколка. Ясно е, че става въпрос за монтаж, което е главната причина певицата да се е обидила по този начин.

„Крайно време е някой да реагира на това, което прави тази жена. Не можеш да обиждаш всеки човек както си поискаш и да стоиш безнаказан. Ще я поставя на място!“ – беснеела русокосата фолк изпълнителка.

Албена Вулева отдавна е недолюбвана от огромна част от известните личности, но това ѝ спечели симпатии сред обикновения народ. Мнозина виждат в нея алтернативата на незаслужено популярните хора и това докара на журналистката четвърто място във „ВИП Брадър“ преди година и половина.

Вижте нагледно гаврата с Андреа!

Andrea-Albena


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар