Вики Терзийска призна за насилие върху нея! (Вижте от кого и защо)

Вики Терзийска призна за насилие върху нея! (Вижте от кого и защо)
4.5 (90%) 6 votes

Вики Терзийска сподели за срамна случка, в която е участвала.

Вокалистката на група „Мастило“ Вики Терзийска е на сцената от доста години, но един момент от нейната кариера предпочиташе да не става публично достояние. Или поне така бе досега. Оказва се, че чаровната певица е била жертва на сцени на насилие, които са един от минусите на славата, научи kliuki.bg.

Вики Терзийска е яла бой

Вики Терзийска е яла бой

Чаровната певица винаги е била обект на свалки от свои фенове, но се оказва, че е имало случаи, в които и тя е била заподозряна, че флиртува със свои почитатели. За нейно нещастие, точно тогава мъжът, на който уж била хвърлила око, се подвизавал на нейно участие с гаджето си, което си пада доста ревниво. Непознатата дама заподозряла Вики Терзийска, че не спира да гледа точно нейния мъж, докато пее за любов от сцената.

Това я вбесило и накрая се разиграла доста грозна случка, за която Виктория не иска и да си спомня. Тя споделя, че жената отишла при нея и й забила такъв зверски шамар, че за малко да я свали на земята. певицата не можела да осъзнае какво се случва и с какво си е изпросила това насилие, но решила да не му отговаря, пише hotarena.net.

Вики Терзийска и досега недоумява как жената е разбрала, че гледа именно нейния мъж, когато прожекторите непрестанно са я осветявали и тя надали въобще е виждала нещо. Певицата бързо се окопитила и продължила участието си в привидно настроение, но и видимо унижена.

Освен с агресивни жени, вокалистката на групата доста често е трябвало да се справя и с пияни мъже и техните мераци да опознаят тялото й с ръце. Тези недостатъци на славата също са една от причините Вики Терзийска да си вземе по-дълъг отпуск по майчинство, освен че иска да се отдаде на грижите за новородената си дъщеря и мъжа си.

 


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Вики Терзийска призна за насилие върху нея! (Вижте от кого и защо)”

  1. Мда

    май 14. 2016

    Ама забрави да спомене, че е била на почивка със съпруга на жената преди това …

Добавете коментар