Албена Вулева не харесва различните етноси

Албена Вулева не харесва различните етноси
4.5 (90%) 2 votes

Блондинката обиди Килата. Етническият произход на 100 Кила беше тема на разговора при Гала с отпадналата от предаването „Звездни стажанти“ – водещата и журналист Албена Вулева.

Пиейки кафето си с Гала, тя сподели, че етническата злоба, характерна за произхода на Килата, е в основата на създалия се конфликт между тях в предаването. Той според нея бил силно надценен като идеен и изобретателен играч, по-скоро саботаж на нейното лидерство съзирала тя в реакциите му към нея най-вече.

Припомняме, че Албена Вулева отпадна като накрая Шарлопов избра Юлиян Константинов, който ще успее да се сработи с Килата за финалната права в предаването за звездни стажанти.

Албена Вулева с остри забележки към мнозина от колегите си в "Звездни стажанти"

Албена Вулева с остри забележки към мнозина от колегите си в „Звездни стажанти“

Без да се притесни от идеята, че някои етноси могат да го приемат като обида, Албена Вулева спокойно изрази позиция, че ромският етнос, към който знаем се причислява и рап звездата 100 Кила, има вродена етническа злоба. Тя също сподели, че тези етноси винаги са надценявани и се възползват от факта, че все парадират с труден социален статус и проблеми. Истината е, че мнозина са на мнението на русата и много устата водеща, а тя е достатъчно дръзка да може да казва каквото си желае.

100 Кила кръстоса шпаги с тежкия характер на русата фурия Албена Вулева

Рап изпълнителят 100 Кила кръстоса шпаги с тежкия характер на русата фурия Албена Вулева по Нова ТВ

Албена Вулева също подходи с ирония и към компетентността на даващия заданията и оценяващ работата им – г-н Шарлопов, неговите преценки и познаването на характерите на участниците в играта били непрофесионални. Вулева е от хората, които трудно приемат чуждо мнение, тя е властна, интелигентна, но пък нейната непокорност и инат са много пъти в основата на проблеми с хора в общуването или дори с професионалисти. Това се показа в предаването по Нова ТВ, коментираме и от изданието ни за новини „Клюки.БГ„.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар