Скандал: Балет „Магаданс“ скочи срещу Слави Трифонов!

Скандал: Балет „Магаданс“ скочи срещу Слави Трифонов!
5 (100%) 2 votes

Слави Трифонов получи неочакван удар от своя балет!

Балет "Магаданс" вече не мълчи послушно пред Слави Трифонов

Балет „Магаданс“ вече не мълчи послушно пред Слави Трифонов

Шоуменът така се е увлякъл по политиката, че съвсем забрави за предаването си и екипа му. Именно там обаче той бе принуден да понесе жесток удар, дошъл от неочакван противник. Оказва се, че красавиците от балет „Магаданс“ са твърде недоволни от своето заплащане и вече не смятат да си мълчат, научи Kliuki.bg.

Всяка една от балерините получавала по 1500 лв. месечно, което им се виждало твърде малко, при положение че останалите в екипа взимали много повече. Години наред хубавиците мълчали, понеже Слави Трифонов е известен с тежката си ръка и с това, че не се церемони с никого, но най-накрая момичетата решили да се обединят и да поискат повишение.

„Ванката, който носи водата, взима колкото нас. Това е безобразие.“ – беснеели балерините.

Въпреки че наглед работата им не е много, тъй като единствено отварят и затварят шоуто с изпълненията си, красавиците считали, че заслужават поне 2 бона заплата, понеже изпълнявали физическа дейност, което смятали за много по-опасно от работата на „Ку-ку бенд“ или сценаристите.

Слави Трифонов по принцип не допуска някой да му се меси в делата и решенията, но този път е твърде възможно да се огъне, тъй като целият балет „Магаданс“ се е съюзил срещу него и ако има уволнения, ще трябва да си търси изцяло нов балет.

Преди 2 години Дългия се видя в затруднение да замести освободената от него Мартина Огнянова и проведе дълъг кастинг, който дори показа по телевизията. Затова е доста вероятно да не му се занимава с изцяло нови балерини и да увеличи заплащането на настоящите.

И това обаче няма да бъде лека задача за него, тъй като рейтингът на шоуто през последната година е спаднал значително и дори Слави и екипът му са заплашени да останат без телевизионно поле за изява.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар