Шок! Софи Маринова избра гаджето си пред сина си

Шок! Софи Маринова избра гаджето си пред сина си
4.3 (86.67%) 3 votes

Софи Маринова взе тежко решение, след като синът ѝ я застави да избира между него и неофициалния му все още пастрок!

Софи Маринова шокира всички с избора си да остави Гринго у дома, с което прогони Лоренцо

Софи Маринова шокира всички с избора си да остави Гринго у дома, с което прогони Лоренцо

Лоренцо се развива все повече и мнозина вече виждат у него един млад мъж. Това очевидно дава самочувствие на тийнейджъра, защото той вече не иска да търпи гаджето на майка си и го обявява съвсем открито, научи екипът на Kliuki.bg.

Софи Маринова получила ултиматум от Лоренцо, че ако до дни Гринго не напусне дома им, той ще се изнесе от там. Момчето не можело да понася приятеля на майка си и от самото начало не одобрявало тази връзка, понеже Софка е доста по-възрастна от любимия си.

Най-интересното обаче е, че певицата очевидно е избрала гаджето си, защото се говори, че Лоренцо е избягал от вкъши и майка му не можела да го намери от известно време, както писа и в. „Уикенд“. Предполага се, че синът на Софи Маринова се укрива при баща си, но и това не е сигурно.

Проблемите между Гринго и Лоренцо започнали заради грубото отношение на първия към Софка. След като видял как се отнася с майка му, тийнейджърът намразил бъдещия си може би пастрок, считайки че той не е за певицата. Въпреки това обаче Софи останала с любимия си, без да ѝ пречи неговото неуважение към нея.

Преди седмици се въртяха слухове, че фолк дивата е била пребивана от гаджето си и затова е изгубила бъдещото им дете. Дори се говореше, че Маринова ще напусне незабавно възлюбения си, изхвърляйки го от дома си, но впоследствие явно е променила решението си.

Лоренцо не понасял Гринго и заради желанието на вторият да се прави на негов баща. Гаджето на Софка опитвал да го командва и наставлява, което вбесявало младежа. Изглежда семейните раздори между тримата ще продължат още дълго.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар