Истина от тялото на Андреа: Ето кой е фетишът на Кубрат!

Истина от тялото на Андреа: Ето кой е фетишът на Кубрат!
4.8 (96%) 5 votes

Андреа не може да си почине от желанията на Кубрат Пулев, него го побърква определено нещо от нея!

Кубрат Пулев - Кобрата подлага Андреа на непрестанни корекции по тялото

Кубрат Пулев – Кобрата подлага Андреа на непрестанни корекции по тялото

Вече 9 години една от най-популярните наши светски двойки приковава вниманието на целия народ. За това време у Теодора Андреева настъпи сериозна промяна във визията. Тя уголеми значително своята гръд и продължава периодично да я уголемява. Истината обаче не е, че като всяка фолк певица, и изпълнителката на „Хладна нежност“ иска да бъде пищна. Всъщност причината за всичко е в Кубрат Пулев, научи Kliuki.bg.

Кобрата имал истински фетиш към голяма гръдна обиколка на жената и именно той накарал певицата да си сложи първия си силикон. Впоследствие боксьорът искал още и още, докато фолк дивата не стана наистина прекалено заоблена в тази част, както виждаме днес. Европейският шампион обаче не се задоволявал дори и със сегашната визия на половинката си и в скоро време мислел отново да я подложи на операция.

За последно Андреа легна под ножа по този повод в края на 2013 г., като и тогава се говореше, че Кобрата я е накарал да го стори. Според давността на силикона, той трябва да бъде подменян на най-много 10 години, но честото уголемяване, до което прибягва певицата, може да наложи и по-честа смяна от нейна страна.

Критици обаче и в това отношение се намират. Мнозина са онези, които считат, че Андреа прекалява и дори застрашава здравето си. Някои пък считат, че просто множеството интервенции не са били особено успешни откъм естетическа гледна точка.

„Изглежда супер неестествено, сякаш нещо просто виси от нея. Не съм против подобни операции, но както всичко, и те трябва да бъдат с вкус и стил. Андреа изобщо не е направила това.“ – споделя почитател на певицата.

Очаква се обаче Кубрат Пулев да продължи с корекциите по гаджето си, и то не само по отношение на гръдната обиколка.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Истина от тялото на Андреа: Ето кой е фетишът на Кубрат!”

  1. Лила

    май 15. 2016

    Той що не си коригира сплеска ния нос, бръчките, грозните джуки, щтръкналите уши, увисналите бузи, грозните зъби?! Що не се подложи на разкрасяване той. Ега ти нахалното и грозно чучело, утре ще я зареже и ще си намери по-млада, а Андреа ще си остане с адските болки по време на операциите и застрашеното здраве. Ако не я харесва, много други я харесват, да знае!

  2. asd

    авг. 22. 2016

    Много бих я ебал Андрейчето…

Добавете коментар