Жени Калканджиева не може да си прости най-голямата грешка в живота си – вижте я!

Жени Калканджиева не може да си прости най-голямата грешка в живота си – вижте я!
5 (100%) 2 votes

Жени Калканджиева винаги е била силна и борбена жена, но един човек успява да я постави на колене.

Бракът на Жени Калканджиева и Стефан Манов започва с невинно и нищо необещаващо случайно запознанство в Испания преди 9 години. Възрастовата разлика от 10 години в полза на миската бързо остава на заден план и само след няколко месеца те са съпруг и съпруга, а скоро след това и родители, научи kliuki.bg.

Жени и Тачо

Жени и Тачо

Днес семейната идилия на Жени Калканджиева е закътана в някой прашен ъгъл на дома, а на дневен ред са безкрайните и изтощителни скандали. Сътресенията в брака им датират от години, а пикът им бе по време на участието във „ВИП Брадър“, около което се завъртя интригата с любовницата на Манов – Зорница Линдарева. Евгения и Стефан се разделяха, после се събираха, изричаха тежки думи, но явно любовта на шефката на „Визаж“ тези повече от всяка грешка на съпруга й.

Наскоро стана ясно, че Жени Калканджиева е оттеглила молбата си за развод. Тачо пък нямаше никакво намерение да я удостоява в възможността да се нарече свободна жена. Той вероятно е единственият човек, който може така да подчинява шестата в света по красота. Тя отново го е прибрала в дома си и това вероятно е най-голямата грешка, която е правила някога в живота си, пише hotarena.net.

Знаем, че любовта изисква жертви. Но жертва е не само жени да прости, а и Тачо да се промени. Той обаче не го смята за необходимо. Преди дни двамата са засечени да излизат от дома им в Бояна във видимо мрачно настроение, показателен за отминал наскоро семеен скандал. Скоро след като потеглят с колата на миската, те спират и разменят местата си, вероятно след разправия кой е по-добрият шофьор.

Напрежението между двамата е видимо, както и разочарованието на красавицата, че надеждите й за промяна в съпруга й са били напразни. Доста е вероятно примирието отново да е привидно и Жени Каллканджиева съвсем скоро да осъзнае, че Тачо не заслужава повече шансове, а тя – да страда още.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар