Соня Васи със страшно признание: В България нямаше да съм жива!

Соня Васи със страшно признание: В България нямаше да съм жива!
5 (100%) 3 votes

Соня Васи, която емигрира в САЩ преди 25 години, днес не съжалява за избора си!

Соня Васи водеше опасен живот в България

Соня Васи водеше опасен живот в България

Дори и на почти 47 г., Соня Васи си остава емблема за красива българска жена. Бившата манекенка избра да не живее в България и все още счита това свое решение в живота за най-правилното, което е взимала. Тя се определя като голяма бунтарка, което е щяло да ѝ коства даже собственото ѝ съществуване, научи Kliuki.bg.

„Ако бях останала да живея в България, можеше изобщо да не съм жива сега. Бях с много буен характер. По принцип обичам да правя каквото аз искам, а не каквото ми нареждат.“ – споделя Соня пред в. „Уикенд“.

Думите ѝ могат да се тълкуват всъщност  и като намек за опасното ѝ познанство с братята Илиеви. По-големият Васил все още е в сърцето ѝ, но след смъртта му не се знае дали и тя нямаше да бъде погната от враговете му тук. С по-малкия Георги също е била близка, но единствено като приятелка. Тя разкри за печатното издание, че с вдовицата му Мая са загубили връзка след гибелта на Жоро.

„Бях приятелка и с двамата, но след като Георги почина, с Мая си развалихме отношенията. Иска ми се да бъде друго и пак да общувам с нея. Не мога да си представя какво е преживяла тази жена.“ – казва Соня Васи.

Злите езици говорят, че Мая Илиева е обидена на миската, понеже считала, че е била любовница на мъжа ѝ. Докато той е бил жив, е нямало как да не се вижда с нея, но впоследствие я е отстранила от живота си. Това обаче не е потвърдено, а и самата Соня изрично подчертава, че не е спала с мафиота.

„Бяхме само приятели и нищо друго.“ – кълне се блондинката.

Припомняме, че Соня Васи нашумя в края на 80-те год., когато беше танцьорка на братя Аргирови. Малко след това успя да стане и Мис България. Световния си бум обаче тя направи със снимките си в американския „Плейбой“ преди 25 години. До днес Соня остава единствената българка, снимала се за оригиналното издание на списанието.

В момента Васи е обвързана с по-млад мъж и отглежда 12-годишната си дъщеря Биби.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар