Истината за диджей номер едно в света!

Истината за диджей номер едно в света!
5 (100%) 2 votes

Диджей номер едно в света Армин Ван Бюрен ще посети отново родината ни. От столицата на транс музиката Амстердам, Армин ще направи поредното си грандиозно турне, част от него ще бъдем и ние през месец септември.

След лятната отпуска, феновете на Армин и на електронната музика ще могат да посетят средата на септември това незабравимо щоу. Едно е неоспоримо Армин Ван Бюрен умее да прави невероятни сценични изненади. Той през последното си посещение в България беше поканил множество гост музиканти и артисти, които буквално карат сцената да избухне от цветове, ритми и настроение.

Армин Ван Бюрен и неговите нови сингли

Армин Ван Бюрен и неговите нови сингли

Въпреки че Армин е верен на транс парчетата, в новия си проект „Embrace“ или преведено прегръдка той се обръща и към различни други жанрове в музиката. Идеята е като една цялостна музикална прегръдка да се представят музиката и танцът в пълната им цялост и хармония.

Армин Ван Бюрен е номер едно Диджей и ще бъде у нас съвсем скоро

Армин Ван Бюрен е номер едно Диджей и ще бъде у нас съвсем скоро

Освен това музиканти за турнето ще бъдат абсолютно нови групи и изпълнители. Новият музикален проект е напълно различен от неговите творения досега, каза го и самият Армин в интервю пред Би Ти Ви.

Феновете на популярния Армин по света са редица, той е печелил цели пет пъти класациите за Диджей по света, обявен за номер едно много пъти, няколко самостоятелни хита и много музикални последователи.

Феновете харесват неговото сценично майсторство и еуфория на сцената

Феновете харесват неговото сценично майсторство и еуфория на сцената

Въпреки непрестанните пътувания и бурния нощен живот, изпълнен с много участия, Армин е щастливо женен от години за любовта на своя живот, както я определя и до днес самият той. Диджеят и хубавата му половинка имат две малки деца. Признава, че музиката е неговата страст вече почти на 40 г. сега, но пък трудно може да компенсира липсата си от семейното огнище, добавя и изданието ни за всички светски новини – Клюки.БГ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Истината за диджей номер едно в света!”

  1. Даниела

    май 16. 2016

    Ето ви и още една истина за Армин Ван Бюрен. При последното му гостуване в Чикаго, подгряващ му беше едно българско момче -Zander .

Добавете коментар