Алекс Сърчаджиева не иска да повярва: Виж какво чу от устата на Иван Ласкин! (шокиращи подробности)

Алекс Сърчаджиева не иска да повярва: Виж какво чу от устата на Иван Ласкин! (шокиращи подробности)
5 (100%) 1 vote

Иван Ласкин не издържал и избълвал това срещу Алекс Сърчаджиева, но вече горчиво съжалява!

Иван Ласкин винаги е бил несдържан и не знаещ спирачки на устата си. Любимата му Алекс Сърчаджиева беше свикнала с това и дори в много от случаите го подкрепяше. Не и сега обаче, когато вербалната агресия на мъжа й застигна самата нея.

Може би в момента Иван Ласкин вече горчиво съжалява и се разкайва за необмислените си и ядни думи, но е твърде късно. Тъй като след поредното участие на жена си в предаването „Комбина“ при Галя Щърбева и Лора Крумова, той изригнал: „Ти ме провали“, съобщи вестник „Всеки ден“, позоваващ се на близки до семейството на актьорите източници.

Алекс Сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева никога не е очаквала да чуе това от устата на любимия си човек

„Иван винаги е бил добро момче, но това, което му пречи и винаги му е пречило, е огромното му самочувствие. Той има просто нереално висока самооценка, която го доведе дотук – все по-малко изяви, все по-малко участия в телевизионни програми и интервюта, и все по-голям упрек към целия свят, но не и към самия себе си“, коментират познати на актьора.

Лошото момче на театъра тайничко страдал от все по-големия интерес към половинката му Алекс Сърчаджиева и все по-малкия към него самия. Щерката на Пепа Николова не смогва да приема покани за различни формати, интервюта и проекти, докато благоверният й се утешавал с чашката, затворен у дома им.

Явно Иван Ласкин дълго е подтискал чувството за малоценност, което го обзело от факта, че жена му е по-активната и на практика се доказва като мъжа в семейството, и това го накарало да скочи срещу нея с обвинението, че ако не е била тя, той е нямало да бъде отхвърлен.

„Преди време сума ти жени му се натискаха и го преследваха в театъра. Но сега, когато вече цялата страна видя кой носи „панталоните“ в дома му, някак си го игнорираха и дори гледат със съжаление на него като мъж. Това го убива и е разбираемо, но дано успее да измоли прошка от Алекс, защото такова злато като нея няма да намери никъде“, убедени са източниците пред столичния ежедневник.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар