Позор: Смазаха Поли Генова дни след победата! (виж какво й съобщиха – скандални подробности)

Позор: Смазаха Поли Генова дни след победата! (виж какво й съобщиха – скандални подробности)
4.2 (83.33%) 6 votes

Поли Генова нямаше достатъчно време, за да се порадва на успеха, който си заслужи на Евровизия 2016!

Нашето момиче Поли Генова счупи всички досегашни рекорди на България и се нареди на престижното четвърто място на Евровизия 2016 преди броени дни.

Въпреки че според милиони зрители у нас и в чужбина, тя трябваше да заеме първото място, а не украинката Джамала, която спечели конкурса с откровена политическа агитация.

Поли Генова

Веднага след успеха й, Поли Генова бе смазана и унижена с брутални обиди и злоба

Поли Генова беше посрещната с овации у нас, но само часове по-късно срещу нея се изля такава помия, че певицата не може да повярва на ушите си. Вместо да я поздравят и да се гордеят с успеха й, родни популярни личности се постараха да я сринат със земята.

Най-брутално беше изказването на Деян Неделчев – Икебаната, който първо нарече Поли с нищо не отличаваща и запомняща се певица, която няма свой собствен стил и излъчване.

„Самият аз казах, че България ще се нареди в първата шестица на Евровизия и затова четвъртото място не ме учудва. Хубаво, браво, че сме постигнали нещо. Но защо точно Поли Генова трябваше да бъде изпратена там. Та тя е една средна и посредствена певица, която май е решила до пенсия да ни представя на конкурса. Дочух, че и другата година смята да ходи. Айде стига вече, че ни писна“, изригна Деян Неделчев пред хиляди потребители в мрежата.

Кулминацията обаче беше, когато набеди Поли Генова за жена със смутена ориентация и затова получила предимството да представя страната ни на конкурса, който явно толерирал само подобни личности, клонящи към „другия бряг“.

Думите на певеца буквално сринали Поли, която не може да си обясни защо след като е работила упорито и се е борила за родината си, трябва да бъде подложена на подобни обиди и унижения. Срещу нея неласкаво се изказа и Албена Вулева, която пък принизи като цяло представянето на нашето момиче.

„Какво се радвате на четвърто място бе, жалки хорица?! Победителят е един и само той има значение“, насоса и устатата журналистка.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Позор: Смазаха Поли Генова дни след победата! (виж какво й съобщиха – скандални подробности)”

  1. Страхил

    май 18. 2016

    Този онзи дидко ……неделчевия ли беше,много го отразявате бе ора.Този известен у нас с това,че никой не го познава се е надигнал да дава мнение и аз незнам как го е направил без да се притеснява,че това надигане може да му коства излизане на венестия член от дупето нещо което едва ли ще приеме.За това имам един апел към него:Гаргамелчо не шавай много това,че си изпълнен с омраза и завист,че хората могат да се представят добре на различни места по света и то с успех не е повод да си показваш простотията.Всички знаят,че в тая кофа на раменете си има мозък наподобяващ аналгин заради големината и чертата по средата разделяща двете полукълба на мозъка.Гледай си конкурса който безпорно и само ти еднолечно печелиш с лекота,а именно „Красиво,хармонично и урудливо тяло“.. и не се занимавай с чужди за теб теми.Боклук.

Добавете коментар