Бременната Емилия изригна в интервю: Сватба с Коко никога! (разкритията й ще ви смаят)

Бременната Емилия изригна в интервю: Сватба с Коко никога! (разкритията й ще ви смаят)
4.4 (88%) 5 votes

Емилия призна, че е бременна и затова е спряла антидепресантите!

Бременна ли е Емилия или просто е надебеляла – този въпрос от месеци занимаваше умовете на таблоидите и феновете й. И ето, че най-накрая самата певица издаде отговора – бременна е, при това вече в петия месец.

Емилия проговори пред известно столично списание, където разкри неподозирани истини за бременността си и живота си с Коко Динев. Оказа се обаче, че не Коко, а друг я е провокирал към идеята за второ дете.

Емилия

Емилия разкри неподозирани истини в интервюто си и призна, че вече се е отказала от мечтаната сватба с Коко Динев

И това е колежката й Елена Паришева. „Когато видях случайно Елена – бременна с второто си дете, коремчето й седеше така хубаво, че ми се прииска и на мен. А и аз винаги съм живяла с идеята и желанието да имам второ дете, за да може синът ми Иван да не израсне като егоист. Тази си бременност обаче дължа на Елена Паришева, както и да ви звучи“, смее се Емилия.

Тя призна, че с Коко Динев направили „белята“ по време на почивката си на Бахамите, затова и бебето им щяло да бъде бахамско бебе. Емилия отказа да разкрие истината за влошените си отношения с Коко Динев, но твърдо заяви, че не иска да се жени за него и да вдигат сватба.

На въпроса на озадачените журналисти тя отговори, че вече била твърде старичка, за да се облича и „размята“ в булчинска рокля. Близки до нея източници обаче твърдят, че се е простила с идеята за сватбата заради мъжа си Коко Динев, който отдавна не давал и да се издума за подобно нещо.

Колкото до стреса, който Емилия преживя покрай чепатия си и неверен любим, то в момента тя е принудена да зареже дори лекарствата, които взимаше заради паник атаките си. За щастие, лекарите я осведомили, че приемът им преди време няма да навреди на плода в утробата й.

„Мислех си, че без лекарствата ще се чувствам като срината и ще бъда много зле, но ето, че бременността ми дава някакви напълно нови сили и енергия, за които дори не подозирах“, признава Емилия.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар