Спипаха ги: Виж кой е новият любовник на Ивана! (запозна щерка си с него – още подробности)

Спипаха ги: Виж кой е новият любовник на Ивана! (запозна щерка си с него – още подробности)
4.2 (84%) 5 votes

Ивана отново е на крилете на любовта след толкова години самота!

Любимката на народа Ивана вече спокойно може да вдигне глава, без да се тревожи, че отново ще се намери някой, който да я съжали, че е сама. Вярно е, че певицата години наред нямаше сериозен мъж до себе си – факт, който повлия негативно не само на психическото, но и на физическото й състояние.

Днес обаче Ивана се чувства по-добре от всякога, а близките й не спират да се дивят как направи това чудо и свали повече от 15 килограма. Е, оказа се, че тайната на мистериозното отслабване на айтослийката не е диетата на Петя Раева, а нова и силна любов, която завладяла изпълнителката.

Ивана

Ивана вече не е сама, забърса собственик на българско заведение в Лондон и дори го запозна с щерка си

Разкри се и кой е мъжът, спечелил сърцето й дотам, че да я накара да го запознае с най-важния човек в живота си, дъщеря си Теодора. Новият любим на Ивана е българин, който държи заведение в Лондон, разкриха близки до обкръжението й източници.

Двамата се срещнали по време на участие на Ивана във въпросното заведение, а искрите припламнали почти моментално. Това е и причината певицата все по-честичко да отскача до столицата на Великобритания, а срещата на изгората й с щерката Теодора се осъществила по време на едно от последните й пътувания.

„Нещо повече – Теди дори отпразнува рождения си ден в ресторанта на кандидат пастрока си и видимо го хареса. Тя е много мило момиче и единственото качество, на което държи в мъжете на майка си, е способността да я правят щастлива. В момента й е дала пълната си подкрепа, което е много важно за Ивана“, коментират източниците.

Остава само да видим дали тази любовна идилия ще продължи и най-вече дали ще се развие, за да прерасне в нещо по-сериозно като съжителство. А защо не и брак?!


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар