Решението на Мария съсипа Християн Гущеров: Не може да се съвземе!

Решението на Мария съсипа Християн Гущеров: Не може да се съвземе!
5 (100%) 4 votes

Решението на Мария втрещи всички

Мария определено много си е повярвала и се взима на сериозно. Миньончето на поп фолка е решило да излезе в чужбина и решението му е втрещило съпруга й Християн Гущеров. Пухкавият бизнесмен останал в ступор от желанието на благоверната си, но тя вече стегнала куфарите и дори запрашила зад граница. Певицата искала да покорява съседна Гърция.

Гущеров изобщо не бил съгласен с намерението на съпругата си. Мария обаче почти не го слушала, като все пак успяла да си надвие на ината.Умилостивила го, че там иска да се докаже и да успее дори далеч от пределите на страната, и той решил да не пречи на на кариерата й.

След като записа дуетно парче с гръцкия певец Стан, макар и не толкова успешно, гласовитката от Стара Загора била твърдо убедена, че ще покори съседната страна. Тя била решена цяло лято да пее по заведенията край Бяло море, като песните й да й донесат повече слава и известност, пише България днес.

Фолк фурията била напълно сигурна, че това лято ще завладее всички музикални класации в южната ни съседка. Тя дори предварително се е уговорила със собствениците на заведенията къде ще извисява глас през летните месеци.

Мария се зарекла, че повече няма да точи средства от семейната хазна, а сама ще си ги печели. Досега тя живееше почти на гърба на богатия си съпруг, но вече искала по-голяма самостоятелност и свобода. Пълният милионер не й отказвал нищо, но чалга фурията мечтаела за по-голяма независимост, затова искала да си заработи сама парите това лято.

Тя била убедена, че след като свърши сезона, ще се прибере в България милионерка.

Решението на Мария докара ядове на Християн Гущеров

Решението на Мария ядоса  Гущеров

„Там не са стиснати като нашите българи. Хонорарите в заведенията също са доста по-високи. Ще си изкарам добри пари, защото гърците са щедри и знаят да ценят добрата музика”, хвалела се Мария пред свои приятелки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар