Семейството на Джена се тресе: Борислава и Джино обявиха любовта си! (шокът е чутовен)

Семейството на Джена се тресе: Борислава и Джино обявиха любовта си! (шокът е чутовен)
4.4 (88%) 5 votes

Джино Бианкалана откри любовта в лицето на малката сестра на Джена!

Е, тази история определено може да се конкурира със сценария на „Дързост и красота“ или на латино сагите от миналото. Главните герои тук обаче са българи и то популярни – Джино Бианкалана и сестрата на бившата му годеница Джена – Борислава.

Вярваме или не, Джино и Борислава вече са двойка, а любовта ги окрилила съвсем наскоро, за шок и ужас на семейството й. Припомняме, че Бианкалана едва оживя след страшната катастрофа, която го помля в Чикаго. През целия му престой в болницата обаче, до него бил не кой да е, а точно сестричката на Джена.

Джино

Джино Бианкалана се залюби със сестричката на Джена – такава история досега имаше само в сапунените сериали, но ето на…

Борислава не пропуснала възможността да се отблагодари на Джино за подкрепата му към нея и рамото, което й е давал винаги. Затова хванала самолета и от Англия заминала за Америка. Борислава почти денонощно бдяла над леглото на бившия годеник на кака си, а в крайна сметка Купидон я уцелил.

„Историята им наистина е невероятна и малко хора могат да повярват. Но Джино също много обича това момиче. В началото я приемаше като своя сестричка, но ето, че тя порасна и той видя в нея жена, каквато човек не бива да изпуска. Реши, че ще даде шанс и на двамата, макар че знае какви реакции ще има в семейството й по въпроса“, разказват близки до обкръжението на Джино Бианкалана.

И е бил напълно прав, тъй като родителите на Джена и Борислава буквално откачили от тази новина. Да не говорим за бъдещата младоженка Джена – певицата бълвала огън и жупел, а ако Борислава била пред очите й, със сигурност щяла да й оскубе косата до косъм, коментират запознати.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар