Шок и ужас в „България търси талант“: Ицо Хазарта разплака Михаела Филева! (още подробности)

Шок и ужас в „България търси талант“: Ицо Хазарта разплака Михаела Филева! (още подробности)
5 (100%) 4 votes

Михаела Филева и Ицо Хазарта досега бяха големи „партии“, но след този скандал тя не иска и да чуе за него!

Истински шок разтърси екипа на „България търси талант“ след зверския скандал между Михаела Филева и Ицо Хазарта. Чаровната певица и рапърът от началото си бяха много близки и дори се хвалеха на всички как са се „открили“.

Едва ли може да се каже същото и днес обаче, след като устатият Ицо Хазарта доведе Михаела Филева до сълзи и предистерично състояние. Това разкриха източници от кухнята на медията.

Михаела Филева

Ицо Хазарта разплака Михаела Филева, заради малката Елица

В началото всичко тръгнало като един най-обикновен и дори лек спор относно отстраняването на малката Елица Камбурова миналата неделя. Момиченцето, което плени с гласа си цяла България, особено след като на 6 годинки успя да изпее „Камино“ на Лили Иванова, бе неочаквано изгонено от финала на шоуто.

Решението не бе на публиката, а на журито като единствен Ицо Хазарта гласува в полза на Елица. Точно това го накарало да побеснее и да потърси сметка от колежката си Михаела Филева, която през цялото време се правела на огромна фенка на Елица Камбурова, а и уж подкрепяла хората с певчески талант като нейния.

„Ицо не се ядоса на Любен Дилов – син, защото още от началото му е ясно, че той не си пада по пеещи дечица. Асен Блатечки е непредсказуем и никой не е разчитал на глас от негова страна, за когото и да било от участниците. Но Михаела, която все защитава пеещите, да постъпи така с детето, това беше нечувано и за зрителите“, разказват източниците.

Ицо Хазарта директно обвинил Михаела Филева пред колегите си, че е отстранила малката Елица, само защото детето е изръсило в ефир за „златния бутон“ и се е държало по-освободено. Последното обаче – откровеността, е присъща на всички деца.

„Михаела така се стресна от нападките на Хазарта, че първо му се развика, но като осъзна, че няма да успее да го надприказва, ревна като малко дете. Личеше си, че е обидена, унизена и не може да го гледа. Добре, че остават само още малко до финала, защото тези двамата едва ли ще могат вече да мелят заедно“, убедени са източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар