Невероятен жест на Елена Кучкова: Изборът ѝ на годежен пръстен реши една любов!

Невероятен жест на Елена Кучкова: Изборът ѝ на годежен пръстен реши една любов!
5 (100%) 1 vote

Елена Кучкова се показа като експерт по годежни пръстени!

Плеймейтката, нашумяла с победата си в конкурса преди 2 години и впоследствие участието си във „ВИП Брадър“, помогна на една любов да стане официална пред света. Елена Кучкова дари своя близък приятел Александър с правилния избор за годежен пръстен. Блондинката е помогнала на певецът да вземе точно този пръстен, с който предложи брак на Ирена преди дни, научи Kliuki.bg.

Ели участва във видеоклип на Александър преди време и оттогава двамата са приятели. В този период дори се коментираше за връзка помежду им, но певецът от много години е обвързан с колежката си от „Ара мюзик“ Ирена и затова Елена Кучкова никога не е била негов избор за жена.

Припомняме, че миналата седмица двамата попфолк изпълнители обявиха официално своята връзка и не само това, но и разкриха своето сгодяване. Те се познават от почти деца, тъй като са били съученици в Котел. През всичките тези години са поддържали любовни отношения, които са пазели в тайна. Разкритието за любовта им дойде от случайни минувачи в парка, които ги щракнаха в интимни пози.

Що се отнася до Елена Кучкова, след като не успя да убеди политикът Любо Ников да се ожени за нея, явно се е заела с благотворителна дейност в тази насока. Тя бе получила годежен пръстен преди време, който се наложи да върне след раздялата. Затова опитът ѝ с пръстените се е оказал много полезен за нейните приятели.

„Ели обича да помага на всички. Изключително лъчезарно и добро момиче е. Нейната мечта е да има своя сватба и свое семейство, но докато това стане, не се двоуми изобщо да помага на другите да го правят.“ – разкриват приятели на плеймейтката.

Щастието винаги минава през любовта!

Щастието винаги минава през любовта!

Говори се, че Ирена нарочно е станала блондинка, за да задоволи интереса на Александър, който гледал понякога похотливо Елена Кучкова.

Годежният пръстен е по избор на Елена Кучкова

Годежният пръстен е по избор на Елена Кучкова


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар