Мария Илиева безутешна: Най-големият й страх се сбъдна! (истината смаза певицата – подробности)

Мария Илиева безутешна: Най-големият й страх се сбъдна! (истината смаза певицата – подробности)
5 (100%) 4 votes

Мария Илиева не знае къде се намира от кошмара, който я сполетя!

Гласовитата Мария Илиева от известно време не е на себе си и не иска да се среща почти с никого. Причината за състоянието й е кошмарът, който я сполетя – нещо ужасно за всяка жена, да изгуби красотата си.

Оказа се, че певицата се е подложила преди време на хормонална терапия за ин витро зачеване, тъй като си беше наумила, че вече й е време да стане майка. При самото взимане на хапчетата, които целели да вкарат в ритъм работата на хормоните й обаче, се получил страничен ефект, който я вцепени.

Мария Илиева

Мария Илиева не иска да повярва, че й растат косми по лицето

А именно – по лицето й започнали да растат черни и доста дълги за жена косми, разкриха близки до обкръжението на Мария Илиева. Особено засилен бил растежът около бакенбардите й, по брадичката и задната част на шията. Но имало и допълнителни косъмчета над горната й устна.

За суетната Мария Илиева, която ежедневно работи и се среща с хора, това било равносилно на убийство. Тя буквално се сринала от ужас и панически се заела да търси начини за справяне с този проблем.

Затова открай време насам, тя пръскала по около 1800 лева всеки месец, за да ходи на фотоепилация и да премахва нежеланото окосмяване по лицето си. Не е ясно как вървят нещата със зачеването и дали Мария най-после си е намерила подходящия мъж, но стресът от преживяния страничен ефект бил видим за хората от обкръжението й.

„Разбираме реакцията й, защото това нещо е крайно неприятно за всяка жена, особено красива и млада като Мария. Хубавото в ситуацията е, че тя поне разполага със средства, за да се подлага на скъпи процедури. Но ако едновременно с това продължи да взима тези хормонални таблетки, парите може да й отидат и на вятъра“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар